Fædrelandsvennen

Topp stemning i snøstormen

- TOR MJAALAND

Snøstorm og stiv kuling stanset ikke skifolket på Bortelid. De smilte om kapp med økende snømengde.

– Supert med mye snø, var den samstemte kommentare­n fra alpingjeng­en vi møtte i bunnen av bakken på Bortelid skisenter onsdag formiddag. Fornøyd var også driftslede­r Lasse Liestøl på skisentere­t over at snøen for alvor meldte sin ankomst.

– Men trass i litt sparsomt med snø, har vi hatt bra trafikk så langt i vinterferi­en, sier Liestøl. Han er stolt over at de har klart å fremskaffe gode forhold både i alpinbakke­ne og i langrennsl­øypene.

– Og med melding om kaldere vær, sol og deretter mer snø, ser det veldig lovende ut både for helga og for resten av vinteren, sier en optimistis­k sjef på Bortelid Skisenter.

Fornøyd var også alpingjeng­en vi møtte.

– Bakkene er flotte, sa Vegard og Håkon Wiig Fjeld, som sammen med vennene er tydelige på at de foretrekke­r alpint fremfor langrenn.

– Men vi går på bortoversk­i også, forsikret de før de igjen tok turen opp i bakken.

Gøy hadde også Try Holby, Ole G. Walvik og Ammi Nur det der de fei- de avsted med hundene Cita, Aisa og Malla som trekkdyr.

– De er så snille, hundene liker å løpe foran og trekke oss, forsikret de tre. Og selv om det ble noen fall innimellom, så var det bare smil å se fra de tre Mandals-guttene.

Onsdag var det langt fra fullt i alpinbakke­ne på Bortelid, men kuling og snøføyke gjorde nok at mange foretrakk hyttekos mens de gjør seg klar til noen skidager med masse sol, bra med nysnø og flotte skiforhold. Ifølge varslet fra meteorolog­ene.

– Nå blir det drømmeforh­old på Bortelid, slo en optimistis­k Lasse Liestøl fast overfor Fædrelands­vennen.

 ??  ??
 ?? FOTO:
TOR MJAALAND ?? Stemningen var på topp i denne alpingjeng­en på Bortelid onsdag formiddag. Fra venstre: Birgitte Bratland, Marielle Berg, Anne Rudjord Lorentzen, Levi Larsen, Sondre Vassnes, Marcus Vassnes, Iben Frost og Rania Moudnib. Foran ligger brødrene Vegard og...
FOTO: TOR MJAALAND Stemningen var på topp i denne alpingjeng­en på Bortelid onsdag formiddag. Fra venstre: Birgitte Bratland, Marielle Berg, Anne Rudjord Lorentzen, Levi Larsen, Sondre Vassnes, Marcus Vassnes, Iben Frost og Rania Moudnib. Foran ligger brødrene Vegard og...

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway