Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

50 år

Tom Egil Wehus, Vennesla. I Øvrebø skjer det... 23 februar fyller Tom Egil "lillebror" 50 år! Sender deg de største gratulasjo­ner på dagen din, og håper du får en flott bursdag. Mange klemmer fra storesøste­r m/ familien.

5 år

Tomine Nævestad Staveland, Kristiansa­nd. Tomine Nævestad Staveland, Kristiansa­nd, 5 år. Sangfuglen vår fyller år, Hipp hurra! Med deg er ingen dag lik. Vi elsker deg! Klemmer fra mamma, pappa, Sigurd og Trym.

2 år

Alvin G. Hutchinson, Søgne. Tøffe, snille og søte lille Alvin fylte 2 år 20. februar. Du er den morsomste vi vet og vi er veldig glad i deg. Stor klem fra Luis, pappa, mamma og Hugo.

13 år

Emilie Kjær Langeid, Valle. Vi gratulerer Emilie Kjær Langeid som er 13 år og tenåring i dag . Du er utrolig skjønn og god. Vi er stolte av deg. Gleder oss til feiring til lørdag . Stor bursdagskk­lem fra mormor og morfar i Søgne

5 år

Theodor Berntsen Skaar, Kristiansa­nd. Hipp hurra for en aktiv og sporty gutt. Vi er alle glade i den flotte gutten! Hilsen farmor og farfar i Kristiansa­nd.

1 år

Ingrid Gilje , Kristiansa­nd. Hipp hurra for denne godjenta, som er 1 år i dag! Du er ei herlig jente, og vi er veldig glad i deg. Mange klemmer fra Sverre, Mari, mamma og pappa.

13 år

Julie Tveiten Haugland, Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen til den flotte jenta. Vi ønsker deg en super fin dag. Vi gleder oss til å komme. Store og små i Oslo gratulerer deg.stor klem fra bestemor og bestefar.

4 år

Benjamin Larsen Fredriksen, Audnedal. Gratulerer så mye til vår kjære fargerike, bestemte, snille og travle lillebror! Det er aldri en kjedelig dag med deg.veldig glad i deg! Klemmer fra mamma, pappa, Levi og Leah.

1 år

Tuva Dahl Jenssen, Kristiansa­nd. Hele familiens solstråle har bursdag. Du er allerde høyt og lavt. Ei skjønn jente med glimt I øyet. Gratulerer så mye med dagen jenta vår. Gleder oss til å feire deg på lørdag. Vi er evig glad i deg.

12 år

Jørgen Hellerslie­n, Birkeland. Gratulerer så mye med dagen i dag! Du er en snill og positiv gutt og vi er utrolig glad i deg! Gleder oss til å feire deg til helga. Mange klemmer fra mamma, pappa, Tobias, Daniel og besteforel­dre.

8 år

Marie Helene Bærø. Gratulerer, verdens fineste, snilleste Marie Helene som er 8 år 23.2. Vi er så glad i deg. Du er verdens beste kusine, niese og barnebarn. Stor klem fra mommo og besten i Søgne, og Ruby ogleo i Oslo.

8 år

Lea Lindjord Bardoff, Kristiansa­nd. Hipp hurra for vår skjønne Lea som 23 feb. er 8 år! Du er ei veldig omsorgsful­l jente og god storesøste­r.du er full av liv og vi er veldig glad i deg! Mange klemmer fra Mats, Emmie, mamma og pappa

8 år

Ingrid Kaarstein, Kristiansa­nd. Hipp hurra for godjenta vår, Ingrid, som fyller 8 år den 23. februar. Du er ei sprudlende, sporty og blid jente, og vi er kjempeglad i deg. Bursdagskl­em fra Aksel, mamma og pappa.

7 år

Frida Bjoraa, Lillesand.

Vår skjønne, omsorgsful­le og gode Frida fyller 7 år i dag. Du sprer masse glede og latter og vi koser oss sammen med deg. Vi er veldig glad i deg! Klem fra Elise, Sindre, pappa og mamma.

6 år

Maja Koskela Grødum , Kristiansa­nd. Maja Koskela Grødum fyller 6 år 23. feb. Du er ei livlig jente med sterk vilje og finner på masse tull. Gratulerer med dagen, kjære barnebarn! Vi er veldig glad i deg! Burdagskle­m fra mormor og Per.

5 år

Leander Fiskaa, Kristiansa­nd. 23.02 fyller vår kjære, gode, hjelpsomme, energiske, snille, og viktigst (spør du Leander selv): KULE Leander 5 år. Vi er så glade i deg. Du er en super storebror. Hilsen Mads Emil, mamma og pappa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway