Fædrelandsvennen

Åpnet avdelingsk­ontor i Kristiansa­nd

- TEKST: RICHARD NODELAND richard.nodeland@fvn.no

Tirsdag åpnet nok et rekrutteri­ngsbyrå i Kristiansa­nd. Foreløpig er Tone Andersen Pauschert eneste ansatte, men hun håper det blir kortvarig.

– Det blir veldig spennende å starte opp et nytt byrå. Jeg ser absolutt et potensial på sikt, men det blir en stor jobb å gjøre oss kjente i markedet, sier avdelingsl­eder Tone Andersen Pauschert i Azets People.

Azets People var tidligere kjent som Visma Personell, som sammen med Visma Services og Visma Employee Management ble solgt av Visma og skiftet navn til Azets.

BLIR SJUENDE AVDELING

– Vi har seks avdelinger fra før av. Med solid kunnskap om næringsliv­et i Kristiansa­nd, følte vi virkelig at tiden var inne for å styrke vår tilstedevæ­relse her i byen. Med Tone Andersen Pauschert på laget og en Azets-avdeling allerede godt etablert i sentrum, var valget enkelt. Vi har stor tro på suksess i Kristiansa­nd, skriver Rita Irgens, administre­rende direktør i Azets People, i en pressemeld­ing.

– HÅPER På ANSETTELSE­R

Pauschert er på sin side ikke ukjent med bransjen.

– De tre årene jeg har bodd i Kristiansa­nd har jeg jobbet som intern rekruttere­r i NOV, hatt en liten tur innom Frontica i Aker, og hadde det siste året i Kelly Services. Før det jobbet jeg ti år i Visma Personell, forteller avdelingsl­ederen.

– I starten er det kun meg som skal bygge opp dette kontoret, men jeg håper jo det kan gå ganske kjapt å få flere ansatte. Først må jeg imidlertid ut å presentere selskapet og hente inn samarbeids­partnere, sier Pauschert.

Noe som kan bli vanskelig nok i en bransje som har merket oljeservic­enedturen på både bunnlinja og arbeidssto­kken.

– Det er ikke til å legge skjul på at det blir en tøff utfordring, men jeg tror absolutt det er positivt å få en ny aktør innen rekrutteri­ng i Kristiansa­nd med vår spisskompe­tanse, sier Pauschert.

 ?? FOTO: SONDRE STEEN HOLVIK ?? Tone Andersen Pauschert er foreløpig eneste ansatte i det nye rekrutteri­ngsbyrået.
FOTO: SONDRE STEEN HOLVIK Tone Andersen Pauschert er foreløpig eneste ansatte i det nye rekrutteri­ngsbyrået.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway