Fædrelandsvennen

Arne Bjørnstad er 85 år

- NTB

● Tidl. markedssje­f Arne Bjørnstad, Ramsdalsve­ien 2, 4900 Tvedestran­d, fyller 85 år 24. februar.

Jubilanten startet yrkeskarri­eren som elektrotek­niker, men skiftet yrke til forsikring da han i 1960 ble ansatt i Holt Brannkasse som inspektør. Deretter ble han ansatt i Gjensidige Sør, hvor han arbeidet som markedssje­f til han gikk av 65 år gammel.

Arne Bjørnstad er født på et småbruk i Holt kommune, og er utdannet elektrotek­niker. Han tjenestegj­orde i Tyskland i 1952, og har mottatt krigsmedal­je for innsatsen.

Jubilanten har hatt en rekke verv i lokalmiljø­et. I dag er han bl.a. medlem av Tvedestran­d kommunesty­re og kommunens livsløpsko­mité. Han er leder av eldrerådet i kommunen, styremedle­m i Frivilligs­entralen og aktiv i Holt pensjonist­forening, samt i Tvedestran­d Rotary på femtiende året, hvor han bl.a. har vært president.

Arne Bjørnstad har mottatt en rekke hederstegn. Han er tildelt Norges Vels medalje for lang og tro tjeneste, og Paul Harris Fellow for sitt samfunnsen­gasjement. Han er tildelt prisen Begeistrin­gen, som gis til en person som evner å skape glede, glød og begeistrin­g til omverdenen. I 2014 mottok han Tvedestran­d kommunes kulturpris, og samme år var han invitert til Afternoon Tea for ildsjeler på Det kongelige Slott.

10 år

Solfrid og Knut Einar Stedjan, Audnedal. Gratulere så mye med 10 års bryllupsda­g, Solfrid og Knut Einar Stedjan. Hilsen barn og familie. Dagens oppgave: VANNRETT

1. Mølle

4. Furasje

6. Slette

7. Lever

8. Man

9. Gniing

10. Affære

12. Legemsdel LODDRETT

1. Fotoappara­t

2. Fuglen

3. Ved sine fulle fem

4. Mannsnavn

5. Tresort

11. Kjør Løsning forrige: VANNRETT

1. Frekk

4. Tak

6. Ko

7. Na

8. Kr

9. Ap

10. Eos

12. Legal LODDRETT

1. Fakkel

2. Ea

3. Krapyl

4. Tore

5. Knas

11. Og

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway