Fædrelandsvennen

Listhaug (og UDI) - verre enn Trump

- OLE MAGNUS MELSOM, Bærum ARNE HÅLAND

Donald Trump gikk høyt på banen når det gjelder hans politikk overfor ulovlige innvandrer­e, spesielt fra Mexico. Nå har han kommet på bedre tanker når det gjelder barn av innvandrer­e som ikke vil bli tvangsutse­ndt, men vil få opphold i USA. Hva skjer i Norge?

●● I Norge har vi en synlig innvandrin­gsminister og en nærmest usynlig integrerin­gsminister. I Norge må barn og barnebarn av foreldre levere passet, fordi foreldrene ga uriktige opplysning­er da de kom hit for 27 år siden.

Det sier mye om politikken Norge fører på dette området og som Listhaug er den fremste talskvinne og leder for. Listhaug hevder hun på den måten er med på å «forsvare velferdsst­aten». Det kalles populisme! Listhaug hevder å føre en streng, men «rettferdig» innvandrin­gspolitikk, men «rettferdig­heten» har for lengst druknet i et utall umenneskel­ige og hjerteskjæ­rende saker som ikke er kultur og menneskere­tts nasjonen Norge verdig. Vi skammer oss i Listhaugs Norge! Sørlandet og slår oss sammen til et fylke?

for super, spesielt, superbra kulturtilb­ud, superlativ­er og sørligste landsdel/fylke.

Ø for øker mest i folketall, øvelse og øverst, i næring, kultur, sport og gjestfrihe­t.

R for rikdom, reisverk, reise.

L for landingspl­ass, lun havn, lekent, liv.

for atypisk Norge, i form av satsing på kultur, utdanning og infrastruk­tur.

for Norge, et Norge i miniatyr, fra sjø til fjell, fjorder, fiske, gårdsbruk, offshore, havbruk, strender, handel.

for Destinasjo­n, drømmer, drømmen, det gode liv.

E for Egenkapita­l, ekspedisjo­n.

T for trivsel, teknologi, tanker, takk for sist, og Takk for besøket – velkommen igjen, og igjen... hva med å flytte – til Sørlandet...?

SAND

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway