Fædrelandsvennen

Toppklubbe­r med interesse for to Jerv-spillere

- TEKST: STEFFEN STENERSEN steffen.stenersen@fvn.no

– Alt kan kjøpes for den rette summen, sier Jervs sportslige leder.

– Akkurat nå er det ikke så mye, men det var en del interesse i fjor høst.

Det sier Jervs sportslige leder Cosmo Collett til Fædrelands­vennen på La Manga.

Jerv har hatt stor sportslig suksess de siste årene, og med det kommer også interessen fra andre klubber. Tidligere har klubben mistet Ohi Omoijuanfo til Stabæk, og etter forrige sesong gikk Tonny Brochman samme vei.

– KLUBBER FØLGER MED

Mens Arne Sandstø er på jakt etter en offensiv forsterkni­ng inn i laget, har han samtidig spillere på laget som andre klubber er interesser­t i. I høst fikk sportslig leder Collett flere henvendels­er fra klubber, og de gikk på spesielt to spillere: Michael Ogungbaro og Kristoffer Tønnesen.

– Vi vet at klubber følger med, sier Collett.

Han forteller at det i fjor var interesse fra flere utenlandsk­e klubber rundt Ogungbaro. Nigerianer­en hadde en strålende sesong på midtbanen til Jerv. Etter det Fædrelands­vennen kjenner til fikk det klubber fra Tyskland og Nederland til å fatte interesse for 20-åringen.

– Det er ikke til å stikke under en stol at det er en spiller med stort potensiale. Det er gøy for han og gøy for oss at det blir slik interesse. Men det kom ingenting formelt, sier Cosmo Collet.

INTERESSE FOR TØNNESSEN

Også 19 år gamle Kristoffer Tønnesen gjorde seg bemerket med godt spill forrige sesong. Fædrelands­vennen vet at en norsk toppklubb viste konkret interesse for backen i høst.

– Han hadde en kanonseson­g i fjor, og er en type som det ikke finnes så mange av. Det har flere klubber lagt merke til, sier Jervs sportslige leder.

Så er det en gang sånn at man som norsk 1. divisjonsk­lubb ikke har de beste kortene på hånden når toppklubbe­ne fatter interesse for spillerne dine.

– Alt kan kjøpes for den rette sum. Men vi må avvente og se om det kommer noe mer. Det er en del av spillet, sier Collett, og legger til:

– Det er gøy at vi er en klubb som har spillere andre klubber er interesser­t i, sier

 ?? FOTO: STEFFEN STENERSEN ?? Michael Ogungbaro og Kristoffer Tønnesen er Jervs to heteste spillere på overgangsm­arkedet.
FOTO: STEFFEN STENERSEN Michael Ogungbaro og Kristoffer Tønnesen er Jervs to heteste spillere på overgangsm­arkedet.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway