Fædrelandsvennen

Drept da han feiret bryllupsda­gen

- NTB

Utah-mannen Kurt W. Cochran er blant de drepte i onsdagens terrorangr­ep i London. Han besøkte byen sammen med kona for å feire bryllupsda­g.

Hans kone, Melissa, ble alvorlig skadd i angrepet. De var på den siste dagen av en tur for å feire at de hadde vært gift i 25 år. Ifølge mormonerki­rken paret tilhører, skulle de også besøke konas foreldre i den britiske hovedstade­n.

Politimann­en Keith Palmer (48) og en 43 år gammel spansklære­r er de to andre dødsofrene for terrorangr­epet. Samtidig svever sju andre mellom liv og død.

Ketih Palmer forsøkte å stanse gjerningsm­annen da han ble knivstukke­t. Palmer beskrives av sine kolleger som en «fantastisk politimann og familiefar». Han etterlater seg kone og barn, ifølge BBC.

Det spanske utenriksde­partemente­t bekrefter at 43 år gamle Aysha Frade, en britisk statsborge­r med spansk bakgrunn, er blant de drepte. Hun jobbet som spansklære­r og var ifølge Sky News på vei over Westminste­r Bridge for å hente sine to barn på åtte og elleve år da hun ble meid ned.

Om lag 40 personer ble såret, flere av dem er utenlandsk­e statsborge­re. Blant dem er tre franske skoleeleve­r som var på Londontur med klassen sin, fem sørkoreans­ke turister, to rumenere og en mann fra Portugal.

Ifølge norsk UD er det lite som tyder på at nordmenn ble rammet.

Polititals­mann Mark Rowley opplyste torsdag at 29 av de sårede fortsatt er innlagt på sykehus og at tilstanden er kritisk for sju av dem, deriblant to politibetj­enter.

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? Ekteparet Melissa og Kurt W. Cochran.
FOTO: NTB SCANPIX Ekteparet Melissa og Kurt W. Cochran.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway