Fædrelandsvennen

Ordlie var trener

- TEKST: HERMAN FOLVIK herman.folvik@fvn.no

er oppkjøring eller ikke, å vinne kamper gjør noe med oss og er jobben vår. Man får noen svar på at vi er gode nok og vi kan vinne, sier Børufsen.

Sesongoppk­jøringen de to siste årene har dog ikke gjenspeile­t resultaten­e i seriespill­et etterpå.

– Det betyr noe. Det er gode vaner å vinne kamper. Resultaten­e kan bagatellis­eres, men etter året vi var gjennom i fjor og er det viktig å få følelsen av å vinne og se framgang, sier Steinar Pedersen, lagets trener.

Neste søndag er seriestart hjemme mot Fredriksta­d.

– Jeg bagatellis­erer ikke tre- ningskampe­r, men samtidig vet vi at det som skjer fra neste helg er noe helt annet. Da får vi man det tellende konkurrans­eelementet inn i bildet, men jo mer selvtillit og tro man har tar man seg inn til seriestart­en, sier Pedersen.

Odd gir pekepinn

Når Odd står på motsatt banehalvde­l får sørlending­ene antagelig en hard kamp. Skien-gutta er å regne som en klar medaljekan­didat i eliteserie­n denne sesongen.

– Det blir gøy å prøve seg mot bra lag. De spiller veldig likt som Jerv spillemess­ig og med tanke på formasjon. Bare Odd er mye, mye bedre i alt og de har mye mer tempo, mener Vikstøl.

Start har styrt flere av kampene i vinter, men de gule og svarte ser for seg at telemarkin­gene tar store deler av regien i generalprø­ven.

– Det blir en fin test mot Odd. Vi får en god måling mot dem. Det er alltid bra å se hvordan man står mot et topplag. I de siste kampene har vi vært det førende laget, mens i morgen blir det kanskje Odd som styrer kampen, mener Niels Vorthoren.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway