Fædrelandsvennen

Vurderer Arendal

-

●● Arendal har sett nokså solide ut i oppkjøring­en. De er vanskelig å score mål på og laget har mye rutine med spillere som blant andre Stray, Pepa og Rnkovic. De er eldst på Sørlandet i snitt. Det store spørsmålet i klubben er om spillerne klarer å ta stegene i nye divisjoner. Laget har også sett svake ut på dødballer bakover i vinter.

●● Rasmussen og Ibrahimaj som herjet på midtbanen i fjor vil garantert få det langt tøffere i år. De er meget gode ballspille­re, men de vil nok slite mer uten ball. Dersom ting klaffer kan Ibrahimaj bli et stort navn i 1.divisjon i år.

●● Keeperplas­sen er også et spørsmålst­egn. Aaland var fast i fjor med bravur, men Gundersen virker å bli førstevalg­et i år. Han har vært reservekee­per stort sett de siste tre sesongene.

●● Det blir også spennende å se om Pepa kan score like mye mål som tidligere. Laget er nok også avhengig av å få Christense­n raskt i form etter skadeoppho­ldet.

●● Arendal har en bred tropp, noe som er et pluss. Knut Tørum har mye erfaring som trener og vet nok hva som kreves. Laget har også økonomiske muskler i bakhånd og har nok mulighet til å forsterke i sommer.

●● Arendal er hjemmester­ke, men de må spille halve sesongen borte fra Bjønnes.

PÅL W. JØRGENSEN, STEFFEN STENERSEN OG HERMAN FOLVIK

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway