Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

80 år

Ernst Grosaas, Kristiansa­nd. Vi vil gratulere vår kjære Beste med 80-årsdagen. Du er så snill, sporty og ung til sinns. Vi gleder oss masse til å feire deg. Glad i deg, klemmer fra barnebarn og oldebarn.

8 år

Emma Tjøm Lorvik, Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen til vår aller kjæreste Emma! Vi er ufattelig glad i deg og det du gir oss i hverdagen. Vi digger deg! Salutt med krutt og klem i fleng fra Aksel Torrey, mamma og pappa!

70 år

David Hullett, Kristiansa­nd. Gratulerer så masse med 70-årsdagen til den snille og alltid like hjelpsomme pappaen vår, David Hullett! Glad i deg! Kos deg masse på dagen din! Hilsen Espen, Hilde, Kristine, og resten av familien!

7 år

Marie JoreidBend­e, Kristiansa­nd. Kjære Marie! Gratulerer med 7-årsdagen! Vi håper du får verdens beste bursdag! Du er ei skjønn og god jente, og vi er veldig glad i deg! Stor klem fra mamma, pappa, søsken og hele familien din.

70 år

Knut Abusland, Kristiansa­nd. Beste "Bestis" fyller 70 år. Gratulerer så mye! Veldig glad i deg. Mange klemmer fra Rebecca, Ludvik, Jenny og Nina.

6 år

Pernille Aamdal, Søgne. Hipp hipp hurra for Pernille Aamdal som fyller 6 år 30.mars! Håper du får en flott dag! Hilsen store og små i Læringsver­kstedet Søgne Barnehage!

31 år

Håkon Sandåker, Kristiansa­nd. Gratulerer så mye med dagen! Du er den beste for oss. Hilsen Theodor, Mathilda og Constanze.

5 år

Halvard Longva Moland, Kristiansa­nd. Hurra for Halvard! Du er verdens skjønneste og snilleste unge! Vi er såååååå glad i deg! Hilsen mamma og pappa, bestemor og bestefar og farmor

10 år

Celine Stahl, Kristiansa­nd. Hipp hurra for godjenta vår Celine Stahl som fyller 10 år! Dette har du gledet deg til lenge. Vi ønsker deg en strålende dag! Vi er veldig glade i deg - masse klemmer fra Benjamin, mamma og pappa.

8 år

Emma Håverstad, Vennesla. Vår gode og skjønne jente fyller syv år 30. mars. Vi er veldig glad i deg, og gleder oss til feiring. Store klemmer og gratulasjo­ner fra mamma, pappa, Jonas og Hanna.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway