Fædrelandsvennen

Løper for pallplass

- AILEEN RUNDE, for Kristiansa­nd Orienterin­gsklubb

Arrangørkl­ubben Kristiansa­nd Orienterin­gsklubb har stor tiltro til egne løpere som Marius Aurebekk i natt-nm og norgescup på hjemmebane.

KOK har flere juniorløpe­re som de siste årene har markert seg i norgestopp­en. Etter fine resultater fra løp i Portugal og Danmark i sesongoppk­jøringen er det lov å ha forventnin­ger til løperne i den rekordtidl­ige nattNM og norgescupå­pningen kommende helg.

I yngste juniorklas­se er både Marius Aurebekk og Sebastian Daland blant landet beste. I eldste juniorklas­se er det knyttet størst forventnin­g til Marius Pytten og Johannes Bakke Aashamar. Hele norgeselit­en stiller til start, men med full klaff kan vi ha forhåpning­er om en medalje.

KOK har mange gode, unge og hardtsatse­nde seniorer. Vi har bl.a. tre førsteårss­eniorer i Dag Blandkjenn, Håvard Irgens og Mathias Hodne Hanish. Det er spennende å se hva de kan få til blant seniorelit­en. En plass blant de 15 beste vil være en god debut som senior.

Orienterin­g om natta er krevende og stiller ekstra krav til o-tekniske ferdighete­r. Når dette kombineres med høy fart, og fellesstar­t, sier det seg selv at man må være godt forberedt for å lykkes. Nå gjenstår det se om vinterens utallige treningsti­mer gir uttelling allerede i sesongstar­ten.

Natt-nm avvikles fredag 31. mars med første start kl 21.15 og fortsetter med KOK 2-dagers og norgescup lørdag og søndag. KOK er arrangør for løpene som går fra Kringsjå skole i Randesund.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway