Fædrelandsvennen

Støtte til Eiken Kyrkjelyd

-

Vi vil på denne måten gi vår støtte til Kyrkjelyds­møtet i Eiken kyrkjelyd som enstemmig har avvist å innføre den nye vigselslit­urgien.

●● Det er gledelig at Eiken kyrkjelyd vil følge Guds hellige ord og si nei til vranglæren, til tross for press fra både kirkelig og verdslig hold. Det monogame og livslange samliv mellom én mann og én kvinne er Bibelens lære om ekteskapet. Alle andre samlivsfor­mer er synd og utelukker fra Guds rike (1 Kor 6,9-10).

Vedtaket fra Eiken (og vedtaket i Kautokeino menighet tidligere) vil være et vitnesbyrd over hele Norges land. Et vitnesbyrd om at noen vil følge Guds hellige ord framfor tidsåndens innflytels­e. Vi synes det er forstemmen­de at biskopen går imot vedtaket i Eiken. Spørsmålet som da følger er dette: Skal en lyde biskopen(e) framfor Guds ord?

Den norske kirkes (Dnks) læregrunnl­ag er Bibelen og bekjennels­en. Både Bibelen og bekjennels­en taler imot vigsel av enkjønnede par. Apostelen Paulus sier: ”Eller vet dere ikke at de som gjør urett, ikke skal arve

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway