Fædrelandsvennen

Utested er slått konkurs

-

Jochums pub i Farsund er slått konkurs, etter begjæring fra Skatt Sør.

Skatt Sør hadde i underkant av 220.000 kroner utestående i selskapet som driver Jochums pub. Utestedet som ligger i Farsund sentrum går for å være en såkalt «brun» pub.

Styreleder og medeier i Jochums pub, Cato Kjørrefjor­d, sier til Fædrelands­vennen at han først for noen uker siden ble klar over at det sto så dårlig til i selskapet.

– Jeg sluttet som daglig leder for et par år siden, da jeg etablerte et annet utested i Farsund. Jeg beholdt aksjene og fortsatte som styreleder, men har altså ikke fått med meg at det sto så dårlig til med økonomien, sier han.

Ifølge Cato Kjørrefjor­d er Skatt Sør den klart største enkeltkred­itoren, men han sier det er mange som har penger til gode i størrelsen 3000-4000 til 30.000-40.000 kroner.

Jochums pub fikk tidligere i vinter utsatt frist for å betale skyldig moms og skatt, men klarte å gjøre opp for seg innen fristen som ble gitt.

– Selskapet har betalt inn noe til skatteetat­en, men da det dukket opp så mange andre ubetalte regninger var det ingen annen mulighet enn å legge inn årene. Flere av de ubetalte regningene er også av eldre dato, sier Cato Kjørrefjor­d.

Han og Morten Meberg eide 50 prosent hver av aksjene.

TORBJØRN WITZØE

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway