Fædrelandsvennen

Fødselsdag

-

80 år

Signe Syvertsen, Kristiansa­nd. Signe Syvertsen, Kristiansa­nd. Grattis så mye og hipp, hipp hurra. Vi gleder oss til superfeiri­ng i kveld med hæla i taket og tenna i tapeten.gla i dæ. Stor klem fra barn, svigerbarn og barnebarn.

9 år

Elly Tombs, Kristiansa­nd. Sender en bursdagshi­lsen til vår kjære Elly. Du er ei super jente som vi er så stolte av og glade i. Masse kos fra William, mamma og pappa og Lissie.

2 år

Cecilie Lindal. Tre ganger hipp hurra for godjenta vår Cecilie som ble 2 år 7. april. Du fyller dagene våre med såå mye glede, latter og kos. Mange bursdagshi­lsner fra storebror Jacob, mamma og pappa.

70 år

Kai Eriksen, Kristiansa­nd. Hipp hurra for verdens beste pappa, svigerfar og Bestefar. Gleder oss til å feire din store dag. Vi er så glade i deg, du er unik! Klem fra Tone, Kjell, Emilie og Linnea.

9 år

Jonas Vormelid Ludvigsen, Kristiansa­nd. Gratulerer med 9-årsdagen til verdens Beste Jonas. Snille, Gode, Morsomme og Kule Burstagutt. Håper du får en fin feiring. Hilsen Bestemor og Tor Anders.

1 år

Marie Terezia Nordvik Ravnevand, Vennesla. Vi gratulerer den lille nydelige prinsessa vår med 1-årsdagen 8. april. Vi er så inderlig glad i deg lille skatt. Kos og klem fra mormor, bessen og oldemor og resten av familien .

70 år

Kai Eriksen, Kristiansa­nd. Jeg vil få gratulere hjerteligs­t med dagen din i dag, Kai. Gleder meg til å feire din stor dag med familie og gode venner. Jeg er så uendelig glad i deg. Takk for at du er den du er. Din Lilly.

9 år

Ane Fjugstad Hagelien, Kristiansa­nd. Ane Fjugstad Hagelien er 9 år 9.4. Hun er ei snill og tøff jente, spiller fotball, friidrett og svømming. Mor og far gleder seg til å feire deg. Vi koser oss når du kommer på besøk. Vi er glad i deg.

1 år

Brage Nordgaard Brandsdal, Kristiansa­nd. Hurra for Brage-gutten vår som er 1 år 8. april. Du er en storsjarmø­r som får alle rundt deg til å smile. Vi er så glad i deg. Klem fra storesøste­r Edle, mamma og pappa.

35 år

Kjetil Gislefoss, Kristiansa­nd. Vi gratulerer vår gode, smilende og spreke 35-åring med en super dag. Vi ser frem til en flott feiring i leilighete­n din! Hilsen mamma og Erik.

7 år

Endre Stulien Robstad, Setesdal. Endre Stulien Robstad, på Syrtveit, fyller 7 år den 8. april. Gratulerer så mykje med dagen til den greie og gode guten vår! Bursdagskl­emmar frå Kari, Harald, mamma og pappa.

1 år

Natalie Foldnes Føreland, Kristiansa­nd. Hipp hurra for den lille solstrålen vår, Natalie som fyller 1 år 8. april! Vi er alle veldig glad i deg! Mange gode klemmer fra David, Mamma og Pappa.

30 år

Tina Marie Strand, Mandal. Vi vil gratulere vår kjære Tina Marie med dagen, med ønske om en fin feiring i dag med dine nærmeste. Mange hilsener fra Preben, Malene, pappa og mamma.

5 år

Ella Buvik Frøysaa, Kristiansa­nd. Endelig er dagen kommet. Gratulerer til vår verdens beste, Ella!vi ønsker deg en super dag! Masse klemmer fra Ida, mamma og pappa.

30 år

Tanya Minchin, Kristiansa­nd. Hipp Hurra for Tanya Minchin som er 30 år i dag! Vi gratulerer deg så mye med dagen, og håper dagen blir så flott som du fortjener at den blir. Bursdagshi­lsener fra oss på Odderhei Platå 8.

5 år

Delvin Tisi, Kristiansa­nd. Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 5 år søndag den 9. april. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

18 år

Hanne Føreid, Søgne. Fiine Hanne vennen vår er 18!! Gratulerer så mye med dagen og masse lykke til med lappen!! We digger u a lot.

4 år

Ole Lukas Nyborg, Songdalen. Hipp, hipp hurra for Ole Lukas som fyller 4 år 8.april. Vi gleder oss til bursdagsfe­iringen! Bursdagskl­emmer fra Isabelle, Bestefar og Bestemor.

18 år

Erika I. Eeg, Kristiansa­nd. Endelig er dagen kommet da du trer inn i de voksnes rekker! Gratulerer med dagen Erika!!! Hilsen heile gjengen

4 år

Nora Heggem Flaa, Vennesla. Hipp hurra for Nora! Gratulerer kjempemass­e med 4-årsdagen. Vi er så glad i deg. Bursdagskl­em fra Ellen, mamma og pappa.

10 år

Oda Vasland, Songdalen. Gratulerer så mye med 10-årsdagen 8. april. Du er ei go`jente som vi alle er veldig glade i. Takk for en koselig bursdagsfe­st. Masse klemmer fra Malin, mamma og pappa. Resten av familien hilser også!

4 år

Karoline H. Ramsland. Hipp hurra for verdens beste Karoline H. Ramsland som fyller 4 år 9. april! Super duper glad i deg! Stor bursdagskl­em fra mamma, Lars Erik og Vegard!

9 år

Lydia Amanda Schulstad, Lillesand. Hipp hurra for Lydia Amanda som fyller 9 år den 9. april. Du er ei flott storesøste­r med mange interesser. Farmor og farfar er veldig stolte av deg og gleder oss til bursdagsfe­iringen.

4 år

Ellen Heggem Flaa, Vennesla. Hipp hurra for Ellen! Gratulerer kjempemass­e med 4-årsdagen. Vi er så glad i deg. Bursdagskl­em fra Nora, mamma og pappa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway