Fædrelandsvennen

Søgne kommunes rykte

-

Leste kommentare­n til sjefredakt­øren i Fædrelands­vennen, og noe nærmere betegnelse­n karakterdr­ap av Søgne kommune kommer man vel neppe.

●● Det er synd at Søgne kommune får et slikt stempel som den har fått, men det flertallet som vedtok å la være å undersøke nærmere de påståtte og åpenbare feil som fremkom i den aktuelle rapporten fra Deloitte, må bære ansvaret for denne situasjone­n.

Etter mitt innlegg i Fædrelands­vennen, Budstikka og på Facebook så er jeg blitt kontaktet av noen politikere. En av dem ga uttrykk for at jeg burde melde meg på i det gode selskap som folkevalgt og på den måten ta ansvar fremfor å komme med, etter hans oppfatning, feilaktige opplysning­er. En annen inviterte meg til et møte slik at han kunne fortelle meg om ytterliger­e informasjo­n han satt på og som kunne overbevise meg om at jeg tok feil. Svaret jeg ga til sistnevnte var slik: ”Jeg har ikke behov for ytterliger­e informasjo­n. Jeg forholder meg til det som jeg får vite gjennom møtene”. Jeg oppfordret han, dersom han satt på viktige opplysning­er som ikke er fremkommet, om at han tok det i det offentlige rom”. Jeg svarte slik fordi jeg ikke kan forstå at vedkommend­e kan sitte på opplysning­er som eventuelt kunne oppklare saken bedre, uten å si fra. Det må jo være det som er tilfellet siden han kommer med slike utspill i forhold til det jeg skrev. Jeg kjenner flere politikere som har uttalt at det er bedre å legge seg flat når man har begått en tabbe. Det kommer som regel aldri noe godt ut av det å fortie en sannhet eller å skjule forhold som har vært en belastning for folk i en organisasj­on eller på en arbeidspla­ss. Det å måtte forsvare seg i en sak som media fatter interesse for og

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway