Fædrelandsvennen

Kjemper med sjokket

- NTB

●● Borussia Dortmund-spillerne jobber hardt med å legge forrige ukes skrekkepis­ode bak seg. I kveld står mesterliga­eventyret på spill.

Tre eksplosjon­er gikk av utenfor spillerbus­sen foran den første kvartfinal­ekampen i mesterliga­en mot Monaco sist tirsdag. Dortmund-profilen Marc Bartra pådro seg brudd i håndleddet og måtte opereres etter at glass-splinter og metallbite­r ble blåst inn i bussen.

Kampen ble utsatt i ett døgn, men arrene anslaget har etterlatt seg tar atskillig lengre tid å lege. De handler om mye mer enn forsvarssp­iller Bartras brukne håndledd.

– Jeg våkner hver eneste natt. Uten noen grunn, er jeg plutselig lys våken av skrekk. Deretter klarer jeg ikke sovne igjen, men føler på lettelsen over å være hjemme i min egen seng, sier Dortmunds sveitsiske keeper Roman Bürki til avisen Der Bund.

Ingen er så langt pågrepet for å stå bak eksplosjon­ene. Én mistenkt mann er løslatt, og flere forsøk på å ta på seg skylden for angrepet har ikke vist seg spesielt overbevise­nde.

Dortmund-spillerne endte opp med å tape den første kvartfinal­en mot Monaco 2-3 på hjemmebane. Onsdag skal det tyske laget forsøke å snu det resultatet i det lille fyrstedømm­et.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway