Fædrelandsvennen

Elsa Maria Rinholm Wulff

- T.H.B.

●● Det var en fullsatt Oddernes kirke som mandag 10. april fulgte Elsa Maria Rinholm Wulff til hennes siste hvilested. Hun døde på Sørlandet Sykehus, avdeling Lindrende, på ettermidda­gen søndag den 2. april. Hun døde med alle sine nærmeste rundt seg. Hun ble bare 73 år - og gikk bort så altfor tidlig.

Det var et vell av kranser og blomster rundt båren. Det var et fargehav å skue - til en fargerik dame.

Elsa var en engasjert og aktiv dame. Hun bodde i Kristiansa­nd med mann og fire barn de siste 30-40 årene. Hun var særdeles musikalsk og var lenge dirigent for koret i Filadelfia menighet. Hun var også medlem i sangkoret Sølvstrupe­ne.

Hennes musikalske gener har så gått videre til barna. Tre av dem hyllet sin mor med nydelig solosang i kirka. Den ene sønnen holdt også en fin minnetale der han fremhevet at moren var lett å begeistre, og at hun ofte følte stolthet - enten det var over noe barna hadde utmerket seg med - eller det var en mur hun hadde satt opp i hagen.

Hun jobbet mange år som lærer ved Kristiansa­nd Voksen Opplæring. Hun var en dyktig lærer, og hun skrev også lærebøker for våre nye landsmenn. Ikke bare var hun lærer for fremmedspr­åklige - hun ble også deres venn. Og ofte fyltes huset på Hånes med elever, fremmedart­ede matdufter, ulike morsmål - i sannhet et fargerikt fellesskap.

Elsa hadde 7 barnebarn - fra 25 år ned til 1. Hun var en god samtalepar­tner for de eldste og en habil barnepike for de minste. Alle satte stor pris på henne - på hennes glade latter og blide væremåte.

Den 2. april stoppet pusten .... og hjertet. En elsket farmor, mormor, mor, svigermor og ektefelle var ikke lenger. Du vil bli savnet og husket.

Vi kan felle tårer fordi Elsa er borte, eller vi kan smile fordi hun har levd.

Kjæreste Elsa - du var alltid inkluderen­de - du var aldri dømmende. Vi har mye å lære av deg.

Vi lyser fred over Elsas minne.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway