Fædrelandsvennen

De første artistene klare

- EVA MYKLEBUST

Venter mellom 10.000 og 12.000 til Pink Party 24. juni. I dag ble det klart at The Main Level og Ylva skal opptre 24. juni.

Tirsdag ble det klart at The Main Level kommer tilbake til Pink Party i år.

Bandet skapte ville tilstander under fjorårets arrangemen­t da de utgjorde et av trekkplast­rene sammen med Marcus & Martinus.

Siden den gang har bandet fått et lokalt medlem, nemlig 18 år gamle Eric Tryland.

Fra før av består gruppa av Alexander Instøy og Sander Helmers-olsen. Tryland har fungert som gruppas studiomusi­ker, men har nå tatt steget inn som fullverdig medlem.

YLVA KOMMER

I tillegg kommer Ylva Olaisen fra Kristiansa­nd. Hun ble for alvor kjent da hun kom til finalen i «The Stream» på TV 2 i fjor høst. Siden har hun gitt ut ny musikk, seinest akustiske «Her».

I fjor hadde Pink Party 17.000 publikumme­re, men i år blir arrangemen­tet mindre, siden det ikke blir noe samarbeid med Sør Cup. Derfor er det «bare» ventet mellom 10.000 og 12.000 mennesker.

Tidligere har senterlede­r Ruben Storevold fortalt at det er booket seks, internasjo­nale, nasjonale og lokale artister til konserten. Disse vil bli annonsert fortløpend­e de neste dagene.

Pink Party ble for første gang arrangert i 2015 med Isac Elliot som det største trekkplast­eret. For å få billett må kundene handle for 1000 kroner.

I 2015 bidro Pink Party til en økt omsetning på 27,8 millioner kroner og 40.000 ekstra besøkende i de 15 kampanjeuk­ene før konserten. I fjor økte omsetninge­n til 63,1 millioner uka før Pink Party, og dermed ny omsetnings­rekord.

 ?? FOTO: KRISTIAN HOLE ?? Ylva kommer til Pink Party 24. juni.
FOTO: KRISTIAN HOLE Ylva kommer til Pink Party 24. juni.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway