Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

80 år

Ingfrid Alice Hynnæs, Kristiansa­nd, fyller 80 år i dag. Ønsker deg en kjempefin dag. Hilsen, mann, barn, barnebarn, oldebarn og tippoldeba­rn.

3 år Marie Tonette Helmersen Verdal.

Verdens beste skatt fyller 3 år! Du er ei fantastisk jente med mye omsorg og godt humør, stor fantasi og alltid på farta! Vi er så glade i deg! Gode klemmer fra mamma og pappa .

80 år

Trygve Jortveit, Kristiansa­nd. Gratulerer med 80 års dagen Kjære Besten. Vi gleder oss til feiringen! Masse hilsner fra Kona. Barn barnebarn og oldebarn.

2 år Fredrikke Saga.

Tøysejenta, og vår alles sjarmør Fredrikke, blir to år i dag. Vi elsker deg, du er den beste lillesøste­ra som fins! Mange klemmer fra Sigrid og Vetle.

30 år Morten Ramsland,

Songdalen. Hipp hurra for vår alles kjære Morten som fyller 30 år 26 april!du er et fantastisk og beundrings­verdig menneske, og vi er så gla i deg! Hilsen fra lillesøste­r og resten av gjengen.

2 år Arian Guttorm,

Søgne. Hipp hipp hurra for Arian Guttorm som fyller 2 år 26.april Håper du får en flott dag! Hilsen store og små i Læringsver­kstedet Søgne Barnehage!

18 år Kine Berntsen,

Vennesla. Hipp, hipp hurra for deg, Kine Berntsen og 18-årsdagen din 26/04-17. Vi gratulerer så mye og gleder oss veldig til å feire deg. Vi er kjempeglad i deg, gode snuppa vår. Masse gode klemmer fra familien.

2 år Aida Malik Nevisdal,

Kristiansa­nd. Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 2 år onsdag den 26. april. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

12 år Andrea Bjorvand Evensen,

Kristiansa­nd. Vi ønsker å gratulere vår kjære hestejente Andrea Bjorvand Evensen med 12-årsdagen 26. april. Du er ei snill og god jente, som vi er veldig glad i og stolt av.håper du får en super dag! Klem, familien.

1 år Lasse Sannes,

Kristiansa­nd. Hjerteknus­eren vår, Lasse Sannes fyller 1 år 26. april. Du er alltid blid og tålmodig med mange gode smil. Vi gleder oss til å feire dagen din . Hilsen Besten og Mormor.

8 år Kamilla Hultmann,

Kristiansa­nd. Hipp hurra for solstrålen vår som fyller 8 år. Snill, grei og aldri kjedelig med deg. Vi ønsker deg en kjempeflot­t dag og gleder oss til å feire deg. Klemmer fra Helene, mamma og pappa.

8 år Martin Normann Homme,

Kristiansa­nd. Gratulerer med 8- årsdagen. Hilsen mommo og moffar, mamma og pappa, tante Kine og onkel Trond....og Abaz.

6 år Birk Pedersen.

Hipp Hurra for denne sjarmøren som blir 6 år i dag! Du er alltid i godt humør og full av energi, så det blir aldri en kjedelig dag med deg rundt oss. Stor klem fra Nina og Trym, mamma og pappa.

6 år Konstanse Forus Aadland,

Kristiansa­nd. Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 6 år onsdag den 26. april. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

5 år Daniel Honnemyr,

Åseral. Hipp hurra for go'gutten vår Daniel Honnemyr som blir 5 år i dag 26. april. Vi er kjempe glad i deg. Klemmer fra Linnea, mamma og pappa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway