Fædrelandsvennen

Ikke høy nok

- HERMAN FOLVIK

Fjorårets storscorer for Arendal, Wilhem Pepa, hevder Knut Tørum har sagt at spissen ikke er høy nok.

I fjor bøttet han inn 22 mål for arendalitt­ene. I år har han måtte finne seg i å være reserve i 1. divisjon. Til Agderposte­n sier han at årsaken er at han er for kort i trener Knut Tørums øyne.

– Fordi jeg er 20 centimeter for kort. Knut sa det rett ut til meg på treningen forrige onsdag. Det kom som et sjokk på meg, og jeg skjønner ikke hvorfor han ikke sa det før sesongen. Da hadde jeg funnet meg et annet lag, sier Pepa til avisen.

Når Fædrelands­vennen tar kontakt med han ønsker han ikke å prate mer om saken.

– Jeg vil ikke si så mye mer. Jeg har sagt mitt. Jeg vil ikke at det skal være så mye fokus på meg. Jeg skal bare fortsette å jobbe hardt, så vil sjansen min komme, forteller Pepa, som strekker seg 171 centimeter over bakken.

vil Ha større spiss

På topp har Petar Rnkovic blitt foretrukke­t og scoret tre ganger.

– Jeg kjenner Pepas sterke sider, og vet vi får bruk for dem igjen. Men jeg føler at med den fotballen vi spiller for øyeblikket, er vi bedre tjent med Petar som spiss. Det har litt med størrelse å gjøre, og også de andre sterke sidene Petar har. Men det trenger ikke være sånn hele sesongen, sier Tørum til Agderposte­n.

På spørsmål om hvorfor han ikke ga Pepa beskjed om at han ville ha en større spiss tidligere svarer Starts tidligere trener dette:

– Ingen visste det da. Det var vanskelig å si i januar og februar også. Og det kan bli annerledes ganske fort. Det kommer blant annet an på hvordan hele laget utvikler seg. Det hadde vært et dårlig valg å lønne Willy denne sesongen hvis det bare hadde handlet om å velge den høyeste spissen, sier Tørum.

 ?? FOTO: HÅVARD KARLSEN ?? Arendal-spissen Wilhem Pepa har havnet i skyggen så langt denne sesongen.
FOTO: HÅVARD KARLSEN Arendal-spissen Wilhem Pepa har havnet i skyggen så langt denne sesongen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway