Fædrelandsvennen

Sanne Bak Pedersen går fra Vipers til Grane

- HERMAN FOLVIK

Sanne Bak Pedersen (30) skal spille for Grane Arendal neste sesong.

Det har lenge vært klart at venstrekan­ten ikke fikk fornyet sin kontrakt med Vipers. Det skrev Fædrelands­vennen i mars.

Nå er det klart at hun skal spille for Grane Arendal videre. Klubben melder dette selv på sin Instagram-konto.

– Sanne er en toveisspil­ler som kan brukes i flere posisjoner på banen. I en alder av 30 år vil Sanne tilføre laget og klubben masse erfaring og rutine på vår videre reise. Vi ønsker Sanne hjertelig velkommen i våre rekker, skriver klubben på det sosiale mediumet.

Sanne Bak Pedersen kom til Vipers for seks år siden, og er den spilleren i trop- pen som har vært lengst i stallen. Hun skulle gjerne sett at hun fikk fortsette i den rosa drakta.

– Det er hundre prosent Vipers sin beslutning. Jeg synes det er veldig gøy og håpet på flere år, men nå blir det ikke sånn, sa dansken i mars.

Vipers tapte søndag 29-27 borte for Storhamar i første semifinale. Det vil si at Vipers får en tøff utfordring med å komme seg til finale. Semifinale­returen spilles onsdag i Aquarama. Vipers må vinne med tre mål eller to mål og samtidig score mer enn 29 ganger.

På venstrekan­ten for neste sesong er Vipers dekket med spillere som Karoline Olsen, Vilde Kaurin Jonassen og Jeanett Kristianse­n.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway