Fædrelandsvennen

Reo-coker kan være på vei til Start

Nigel Reo-coker (32) fortsetter å trene med Start. Nå kan ting tyde på at Steinar Pedersen ønsker å sikre seg midtbanesp­illeren.

- TEKST: STEFFEN STENERSEN steffen.stenersen@fvn.no

– Det er ingenting å si.

Det er den korte beskjeden Fædrelands­vennen får når vi spør om Nigel Reo-coker ønsker å si noe om sitt prøvespill i Start.

Det er en knapp uke siden den tidligere Aston Villa- og West Ham-spilleren hadde sin første treningsøk­t på Sør Arena. Mandag var han på plass igjen, da Start hadde sin siste treningsøk­t før avreise Bodø.

Reo-coker tilbragte store deler av treningen med å løpe intervalle­r sammen med en skadet Andreas Hollingen, under oppsyn av medisinsk ansvarlig Jørgen Rostrup.

Etter det Fædrelands­vennen kjenner til skal engelskman­nen være i Kristiansa­nd ei uke til.

TETT KAMPPROGRA­M

– Det er ingen endring i status der foreløpig. Vi ser hva som skjer i løpet av de nærmeste dagene. Det er klart at i den situasjone­n vi er i, så går det mer på å få et antall inn. Vi skal spille 11 kamper den kommende perioden, og forhåpentl­igvis noen cupkamper i tillegg, sier Start-trener Steinar Pedersen til Fædrelands­vennen.

Abubakar Ibrahim er fremdeles ikke spilleklar, i tillegg til at Lars-jørgen Salvesen, Lasse Sigurdsen og Andreas Hollingen fortsatt er skadet.

Med seks kamper i 1. divisjon i mai, i tillegg til minst én cupkamp, går klubbene inn i en av de mer hektiske periodene i løpet av sesongen. Derfor jaktes det spillere som kan bidra til bredde i stallen.

Før helga ble spissen Dany N’guessan signert, men det er ingen hemmelighe­t at Pedersen ønsker å hente ytterliger­e forsterkni­nger så fort som mulig. Det kan bli Nigel Reo-coker.

– EN BRA SPILLER

– Kvalitetsm­essig, både i erfaring og måten han styrer på under spilløkter, så kan du se at han har spilt kamper på høyt nivå. Når vi har de fire som er ute, så må vi se om det er mulig å få gjort noe der. Så får vi se hva vi ender opp med. Han er en bra spiller. Så må vi vurdere om det er noe som skal gi oss noe ekstra, sier Pedersen.

– Er du klar på at du ønsker å hente Reo-coker?

– Tja. Vi har gitt vår innstillin­g i henhold til totalsitua­sjonen.

– Og den innstillin­gen er?

– Det er at vi ønsker å se på muligheten, svarer Start-treneren.

Skulle man ønske å hente engelskman­nen, blir det trolig på en kontrakt til sommeren. ReoCoker er ønsket av Tony Adams i Granada, ifølge flere britiske medier. Det er også inntrykket Start skal ha fått.

NY PRØVESPILL­ER

Inne på Start-trening de siste dagene har også en ny prøvespill­er vært. Benedict Junior, en 18 år gammel spiss fra Elfensbenk­ysten, skal trene med klubben i noen dager.

– Vi har fått noe video på ham, og noen innspill. Han virker teknisk bra, og har et godt fysisk utgangspun­kt, sier Steinar Pedersen om spilleren som har vært innom Lillestrøm en tur før han kom til Sørlandet.

– Det er greit når vi har muligheten til å se dem når de er i Europa. Du får et annet inntrykk enn du gjør på video. Så det dreier seg om kartleggin­g for fremtiden, sier Pedersen.

18-åringen selv ønsket ikke å snakke med Fædrelands­vennen etter treningen mandag.

 ?? FOTO: STEFFEN STENERSEN ?? Nigel Reo-coker på trening med Start mandag. Trener Steinar Pedersen ser nå på muligheten­e for å hente engelskman­nen.
FOTO: STEFFEN STENERSEN Nigel Reo-coker på trening med Start mandag. Trener Steinar Pedersen ser nå på muligheten­e for å hente engelskman­nen.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway