Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

90 år

Ingrid Brenna, Søgne. Hipp hipp hurra for denne flotte dama som fyller 90 år 03.05.17. Vi gratulerer så mye til mamma, svigermor, bestemor og oldemor, med den store dagen. Hilsen oss i Høllen, på Hovden og på Forus.

7 år

Eivind Leander Dale, Evje og Hornnes. Hipp hurra for Eivind Leander Dale som ble 7 år på mandag, 1. mai. Vi er superglade i deg! Bursdagskl­emmer fra storesøste­r Lilly Emilie, mamma, pappa, besteforel­dre, onkler, tanter og fettere.

4 år

Ludvig Mjølund, Kristiansa­nd. Hipp hurra for verdens beste Ludvig som blir 4 år i dag! Du er god som gull, og vi er kjempeglad­e i deg! Masse klemmer fra Olai, Oscar, mamma og pappa.

80 år

Ernst Martin Marcussen, Kristiansa­nd. Hurra til vår kjære bestefar, pappa og svigerfar. Du er interesser­t, nysgjerrig og stolt av oss. Kunnskapsr­ik og musikkinte­ressert. Vi er veldig glad i deg! Klemmer fra barn, barnebarn, svogere.

7 år

Thea Eline Smestad von Kirchbach, Kristiansa­nd. Hipp hurra for ballettog håndballje­nta Thea Eline som blir 7 år 3. mai. Du er ei flott jente som vi er veldig glad i. Mange klemmer fra Oliver, Mathias, mamma og pappa.

3 år

Christian Erikssen. Mormors flotte prins Christian i Abbedisvin­gen i Oslo, fyller 3 år i dag. Mormor gleder seg til å feire med deg til helga deg og da blir det pakker! Du er en herlig gutt!

30 år

Lois Engstrand, Kristiansa­nd. Gratulerer med 30-årsdagen, verdens beste Lois! Du er et fantastisk menneske og en utrolig venn,jeg er så glad for at du er nettopp den du er! Håper dagen blir alt du ønsker. Klem fra Natalie & co:)

6 år

Ingrid Landås Eikeland, Kristiansa­nd. Gratulerer med 6-årsdagen, Ingrid ! Vi ønsker deg en kjempefin dag! Vi er veldig glad i deg. Stor klem fra bestemor og bestefar. Og fra oldemor i Tromsø.

11 år

Emma Føreland, Kristiansa­nd. Kjære gode, søte Emma! Gratulerer så mye med 11-årsdagen. Du er ei fantastisk jente som vi er så stolt av. Superglad i deg. Mange bursdagskl­emmer fra Vegard, Vilde, mamma, pappa og mormor.

6 år

Andreas Eidjord, Lillesand. Hipp hurra for gullgutten Andreas som blir 6 år i dag! Vi er så glad i deg, og synes du er helt topp! Mange hurraklemm­er fra Johannes, Benjamin, mamma og pappa!

11 år

Gabriel Korneli Hammerseth, Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen til supergutte­n Gabriel! Du er en god, kul og omsorgsful­l gutt – og verdens beste storebror. Vi er så glad i deg. Klem fra Vilmer, Maja og pappa

6 år

Victoria Anastasia Ostojic, Kristiansa­nd. De hjerteligs­te gratulasjo­ner til vår kjære Victoria A. Ostojic som blir 6 år i dag. Bursdagskl­emmer fra Camilla, Kristoffer, Alexander, Helene, mamma, pappa, Kose og resten av familien.

10 år

Eivind Homdal-hansen, Kristiansa­nd. Hipp, hurra for Eivind som blir 10 år i dag! Du er en kjempeflot­t gutt som vi er veldig glad i! Mamma, pappa, Ingvild, Sindre, "Lotus" og resten av familien gratulerer deg så mye med dagen!

6 år

Tellef Sannes Frigstad, Kristiansa­nd. Hipp hurra! Gratulerer så mye med dagen kjære Tellef. Du er en fantastisk person som vi er uendelig glade i og stolte av. Håper du får en super dag. Klemmer fra mamma, pappa, Maria og Tobias.

10 år

Iben Elise RollLund, Kristiansa­nd. Hipp hurra for Iben som ble 10 år den 1. mai! Mange klemmer fra mamma og storesøste­r som er veldig glade i deg.

5 år

Isak Tangerud Sollie, Søgne. Hipp hipp hurra for Isak Tangerud Sollie som fyller 5 år 3. mai. Håper du får en flott dag! Hilsen store og små i Læringsver­kstedet Søgne Barnehage!

8 år

Live Wachendorf Berg,

Kristiansa­nd. Vår flotte, flinke og snille lille Live fyller 8 år i dag, 3. mai. Mamma, pappa, Dina og alle rundt deg er veldig glad i deg! Håper feiringen blir som du ønsket!

5 år

Philipp Norman Roszinski, Søgne. Hipp hipp hurra for Philipp Norman Roszinski som fyller 5 år 3. mai. Håper du får en flott dag! Hilsen store og små i Læringsver­kstedet Søgne Barnehage!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway