Fædrelandsvennen

Samler alle ansatte i Grimstad

If Skadeforsi­kring klarte ikke å velge mellom Kristiansa­nd og Arendal. Nå samles 200 ansatte i nye lokaler i Grimstad.

- TORBJØRN WITZØE ERLEND OLSBU

– De ansatte som satt i Arendal har allerede flyttet. I løpet av året vil alle som jobber i Kristiansa­nd følge etter, sier leder for salg og service i If Skadeforsi­kring, Ingrid Janbu Holthe.

Forsikring­sselskapet besluttet i fjor å samle sine 50 ansatte i Kristiansa­nd og 150 ansatte i Arendal i nye lokaler i Sørlandets teknologis­enter i Grimstad. Ifølge Janbu Holthe har samtlige ansatte vært villige til å flytte.

– Det er ingen som har sagt opp, sier Janbu Holthe.

VANSKELIG å VELGE

Hun opplyser at avdelingen i Arendal har jobbet med kunder i forkant av skader, mens de ansatte i Kristiansa­nd har jobbet med det som skjer etter en skade.

– Vi tror at det er gunstig at alle jobber samlet. Vi ønsket å satse på Sørlandet, men det var vanskelig å velge et av stedene. Nå fant vi et bra sted midt i mellom de to byene. Vi ønsket å få med oss alle ansatte, og det har vi lyktes med, sier Janbu Holthe.

De nye lokalene, som ligger like ved Universite­tet i Agder, er eid av Ugland Eiendom.

– Vi har inngått en langsiktig kontrakt med Ugland, sier Janbu Holthe.

GLAD GRIMSTAD-ORDFØRER

De første ansatte er allerede på plass, men den offisielle åpningen skjer først 15. mai.

Ordfører Kjetil Glimsdal (KRF) jubler for 200 nye arbeidspla­sser i kommunen sin.

– Grimstad ligger gunstig plassert, med god kommunikas­jon både vestover og østover. Som ordfører er jeg glad for at If valgte å etablere sitt nye senter her, og samtidig takknemlig for at vi har lokale selskaper som hiver seg rundt og tilbyr attraktive næringslok­aler, sier Glimsdal til Fædrelands­vennen.

 ?? FOTO: TORBJØRN WITZØE ?? I løpet av året flytter If sine 50 ansatte fra Kristiansa­nd til nye lokaler i Grimstad. 150 ansatte i Arendal er allerede på plass.
FOTO: TORBJØRN WITZØE I løpet av året flytter If sine 50 ansatte fra Kristiansa­nd til nye lokaler i Grimstad. 150 ansatte i Arendal er allerede på plass.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway