Fædrelandsvennen

Stiller trolig samme lag som sist

- HÅVARD KARLSEN

Ull/kisa har vunnet fire av sine fem siste kamper, og ligger helt i toppen av 1. divisjon før turen til Sørlandet. Start er på femteplass etter tapet mot Bodø/glimt sist.

– Ull/kisa har fått en veldig fin start å sesongen, og de har klart å bikke noen jevne kamper i sin favør. De har noen enkeltspil­lere som har ferdighete­r til å avgjøre jevne kamper, sier Pedersen.

Han kommer trolig til å sende samme mannskap på banen som tapte 2–3 sist.

Håkon Opdal – Eirik Wichne, Simon Larsen, Tapio Heikkilä, Henrik Robstad – Daniel Aase, Gudmundur Kristjánss­on, Erlend Segberg, Espen Børufsen – Dennis Antwi, Niels Vorthoren.

– Er Dany N’guessan nærmere en startplass etter scoringen sist?

– Det går litt på prioriteri­nger, og hvilke konstellas­joner vi velger både på midtbanen og framme, sier Pedersen.

Dennis Antwi har ikke fått det helt til å stemme i sesonginnl­edningen, sett bort fra en glimrende omgang borte mot Kongsvinge­r, der han scoret og skaffet Start et straffespa­rk i 2–0-seieren.

– Det kommer an på hvordan det måles. Hva er å være god? Dennis har mye å gå på, det er vi enige om. Det går på detaljer, timing, og det å være på riktig sted til riktig tid. Han gjør en veldig

god jobb for laget, spesielt i det defensive, og også i andre faser av spillet. Men vi ønsker å få enda mer ut av Dennis, og jobber hardt med det, sier Pedersen.

 ?? FOTO: HÅVARD KARLSEN ?? Eirik Wichne og Daniel Aase etter fredagens Start-trening.
FOTO: HÅVARD KARLSEN Eirik Wichne og Daniel Aase etter fredagens Start-trening.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway