Fædrelandsvennen

Pedersen om N’guessans skade: – Uheldig og veldig kjipt

- PÅL W. JØRGENSEN

I verste fall kan Starts nysignerin­g Dany N’guessan være ute i måneder med strekk i låret.

– Det er selvfølgel­ig uheldig og veldig kjipt om dette er en strekk. Sannsynlig­vis er det akkurat det, og da får vi vise at vi er flinke til å bruke de alternativ­ene vi har igjen, sier Steinar Pedersen.

Det var i mandagens Start 2-kampen Dany N`guessan måtte gå av banen med det som trolig er en strekk på framsiden av låret. Franskmann­en, som er hentet inn fordi Lars-jørgen Salvesen og Lasse Sigurdsen pådro seg langtidssk­ader, gikk av banen allerede etter 39 minutter.

– Vi behandler det som en strekk, selv om vi ikke har fått svar ennå. Han skal ta ultralyd av skaden, først etter det vet vi mer om hvor lenge han er ute, sier Starts fysioterap­eut Jørgen Rostrup.

– Hvor lenge er han ute om det er en strekk?

– Alt fra noen få uker til måneder, avhengig av hvor alvorlig det er, svarer Rostrup.

Steinar Pedersen forteller at Starts trenerteam diskuterer hvordan de skal løse skadekrise­n kontinuerl­ig.

– Er Abubakar Ibrahim aktuell som spiss?

– Det får vi se vente og se på. Vi har jo fortsatt Dennis (Antwi), som vi skal få skikkelig i gang, svarer Pedersen.

– Er det aktuelt å hente opp noen fra Start 2?

– Alternativ­ene der er Håkon Hansen og Markus Håbestad. Jeg tenker det er litt tidlig for begge, samtidig har ingen av dem trent noe særlig med oss. Det er naturlig at vi diskuterer om en av dem skal trene med oss framover. Jeg har tett dialog med Øyvind Dalseth om dette, sier Pedersen.

Om noen uker er antakelig Starts skadesitua­sjon noe lysere. Lasse Sigurdsen har kastet både krykker og gips og nærmer seg fotballtre­ning igjen. Det

gjør også midtbanesp­iller Andreas Hollingen, som enda ikke har spilt i årets 1. divisjon.

– Hollingen er i god framgang, men trenger litt tid med fotball før han er klar. Lasse Sigurdsen tok gipsen i begynnelse­n av uka og bruker nok et par uker før han er tilbake i full fotballtre­ning. Jeg tenker de er klare omtrent samtidig om et par-tre uker, sier Rostrup.

 ?? FOTO: JIM RUNE BJORVAND ?? Dany N’guessan er skadet.
FOTO: JIM RUNE BJORVAND Dany N’guessan er skadet.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway