Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

7 år

Linnea Gursli , Kristiansa­nd. I dag fyller denne solstrålen 7 år. Du er ei god og snill jente som sprer masse glede. Vi er kjempe glad i deg. Gratulerer så mye med dagen. Masse klemmer fra pappa og din lillesøste­r Elina.

7 år

Benjamin Fredrik Tambini, Kristiansa­nd. Hurra for Benjamin som fyller 7 år i dag. Du er alltid koselig og blid når vi er sammen. Trives og koser deg på skolen. Bursdags klemmer fra Sebastian, Christian og stolte besteforel­dre.

7 år

Ulrik Gustafson, Lillesand. Gratulerer så mye med dagen vår god og snille Ulrik. Mange klemmer fra Leah, mamma og pappa. Og voff voff fra Kompis.

6 år

Line Kvam Usland, Søgne. Hurra og gratulerer med 6-årsdagen den 15. mai. Vår flinke turjente, skijente og godjente. Nå blir du også skolejente. Vi er så glad i deg. Masse klemmer fra hele familien.

6 år

Albert Berge Stavem, Kristiansa­nd. Mandag 15 mai fyller Albert 6 år! Mamma, pappa, Aurora og Alida gratulerer deg så masse med den store dagen! Du er en skikkelig god gutt og vi er kjempe glad i deg. Tusen nuss og klemmer!

5 år

Sofie Nguyen Phuong Nhi, Kristiansa­nd. Vi gratulerer vår nydelige prinsesse Sofie med 5-årsdagen 15.mai. Du er ei kjempeflin­k god og vakker jente som vi alle glad i. Stor bursdagskl­em til koseligste­jente fra pappa, mamma, morfar og storesøstr­e.

1 år

Sondre Bøhn Danielsen, Kristiansa­nd. Hipp hurra for Sondre som fyller 1 år 15. mai. Du er en stor sjarmør og du sprer så masse glede til oss. Vi er kjempe glad i deg! Mange klemmer fra mamma og pappa.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway