Fædrelandsvennen

– En helsvart dag

- RON HENNING SUNDVOR

Ingenting stemte for Arendal i kampen mot Levanger, og Knut Tørum var veldig skuffet etter å ikke ha skapt en eneste sjanse.

– Det er en helsvart dag i dag. Alt går galt. Det er ingen stor fotballkam­p, og Levanger klarer å presse oss ut av stilen, og tvinger oss til å slå langt, sa Arendal-treneren etter kampen.

To kjappe scoringer fra bortelaget i førsteomga­ng gjorde at Arendal var tidlig bakpå. Men likevel klarte ikke hjemmelage­t å legge noe press på gjestene.

– Det er en kamp der alle marginene går i mot oss. Straffeavg­jørelser begge veier, vi får et annullert for offside. Samme hva vi prøver på så føler vi at ballen detter feil vei, sa han.

Den første scoringen kom etter en corner, der Aniekpeno Udo på utlån fra Viking fikk hælflikket ballen i nærmeste hjørne.

På den andre scoringen fikk Marcus Astvald klemt seg mellom Corovic og Olsvik, og gikk i bakken da han traff benet til sistenevnt­e. Han synes ikke det burde være straffe.

Til tross for at de spilte en grusom førsteomga­ng ventet

KAMPFAKTA

Arendal-levanger 0–3 Mål:

● 0-1, Aniekpeo Udo (25), 0-2, Erik Tønne (31), 0–3, Robert Stene (90)

● 4-3-3, Anders Gundersen, Dejan Corovic, Sven Fredrik Stray, Sune Kiilerich, Matias Fjeldal Olsen, Tobias Henanger, Jakob Rasmussen, Yildren Ibrahimaj, Tobias Olsvik, Petar Rnkovic (Wilhelm Pepa fra 84), Adnan Mohammad (Adi Markovic fra 60)

● Gult kort: Kiilerich

Arendal:

Arendal med å gjøre bytter til det hadde gått 60 minutter.

– Vi hadde planlagt å bytte i pausen. Men så fikk vi spillerne gira, og vi sa at de skulle få 10 minutter til å vise at de kan noe før vi byttet, sa trener Tørum.

Nå gjelder det å reise seg for et Arendal som bare har tatt fire poeng på de syv første kampene. Da er spillerne glade for at det ikke er lenge til neste kamp.

– Heldigvis kommer kampene tett, og vi må ikke vente lenge før vi får muligheten til å gjøre det bedre. Det blir nok en tung dag i dag, men stemninga og selvtillit­en i gruppa er god, så vi skal klare å reise oss, sa Tobias Olsvik.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway