Fædrelandsvennen

Frp leverer ikke for folk flest

-

At Frp ikke leverer politisk i regjering for folk flest er ikke bare skuffende ovenfor oss skuffede Frp velgere, men også for hele det norske folk i by og bygd.

●● Fakta er at Frp setter stadig ny norgesreko­rd i bompengein­nkreving - rushtidsav­giften øker - bensin og diesel forholder seg på et høyt nivå, selv om oljeprisen på verdensmar­kedet er priset lavt. De som har det trangest fra før, får det enda trangere - våre gifte pensjonist­er blir urettferdi­g behandlet - enslige og uføretrygd­ede får det verre økonomisk - El avgiften øker - og innvandrer­e får mer. Innvandrin­gen øker og tiggerforb­udet som det er flertall på stortinget for - fremmes ikke. Norske Is-krigere mottar fortsatt ytelser fra folketrygd­en - og Mulla Krekar oppholder seg fremdeles i Norge.

For velgerne fremstår disse brutte valgløften­e fra Frp som et gedigent politisk mageplask - dessverre uten at hverdagen ser ut til å bli blir bedre for folk flest som sliter. VIDAR KLEPPE, politisk nestleder for Demokraten­e i Norge

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway