Fædrelandsvennen

Mange forhåndsbe­stiller elektrisk suv

-

●● Neste år kommer den elektriske suv-en Audi e-tron Quattro i salg. I Norge er det nå mulig å forhåndsbe­stille bilen som ingen vet hva vil koste. Norge er første land i verden der du nå kan legge 20.000 kroner på bordet for å sikre deg en plass i køen for bilen. Ifølge nettstedet motor. no har over 1500 nordmenn betalt for å stå på bestilling­slisten. Foreløpig vet heller ingen hva slags drivverk som vil sitte i bilen. Konseptbil­en e-tron Quattro har tre motorer – en foran og to bak, som til sammen yter opp mot 500 hester og gir bilen firehjulst­rekk. Til motor.no sier kommunikas­jonssjef Øyvind Rognlien Skovly: – Vi kan foreløpig ikke bekrefte hvilket drivverk som vil sitte i bilene. Vi vil imidlertid kjenne igjen mye fra disse konseptbil­ene. Det samme gjelder prisen. Vi kan ikke bekrefte noen pris, men den vil være konkurrans­edyktig i dette segmentet.

 ?? AUDI FOTO: ?? På fire dager var det 1500 nordmenn som forhåndsbe­stilte denne bilen, den elektriske suven Audi e-tron quattro.
AUDI FOTO: På fire dager var det 1500 nordmenn som forhåndsbe­stilte denne bilen, den elektriske suven Audi e-tron quattro.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway