Fædrelandsvennen

Her kan du lese hva elevene ved Tangen synes om serien «13 grunner til»:

-

Elisabeth Kørling (17)

●● – Serien «13 grunner til» synes jeg påvirker negativt. Jeg har hørt at lenger nord i landet har det spredd seg en epidemi med selvmord og selvmordsf­orsøk. Jeg synes regissøren har fått fram feil budskap. Malene Isaksen (17)

●● – Det jeg liker med serien «13 grunner til» er at de ikke pynter på sannheten, men at de fremstille­r ting virkelig. For eksempel så døde jenta som ville begå selvmord. Det er noe som kan skje i virkelighe­ten. Ayat Majbel Saeid (17)

●● – Jeg synes serien kan ha en smitteeffe­kt. Det de ser i serien er at selvmord er en løsning. Hun legger igjen 13 taper hvor hun legger skylda på alle – bortsett fra seg sjøl. Det kan gi den effekten at hvis du vil at noe skal endres så kan du få det til ved å ta ditt eget liv. Julie Kolstad Reinertsen (17) ●● – Jeg tror denne serien kan påvirke andre. Ved å få mer fokus på temaer som mobbing, gruppepres­s og slike ting tror jeg det kan bli gode diskusjone­r rundt dette. Niklas Fugledal (17)

●● – Jeg tror det som skjer i serien kunne skjedd her. Du vet aldri om det er noen elever som har det tungt. De pleier som regel å gjemme det vekk dersom de opplever kjipe ting. Jeg tror dette kunne skjedd på alle skoler. Hadle Meyer Storevold (17)

●● – Jeg synes det beste med serien er at de tar opp viktige og interessan­te temaer som burde bli snakka om.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway