Fædrelandsvennen

Bare dagsbillet­ter til Øya

- NTB

Øya har sikret seg hiphop-stjernesku­ddene i sørstatstr­ioen Migos.

også Festivalen plusser på rockeprogr­ammet sitt på lørdagen med garagerock­bandet The Mystery Lights.

Øya solgte i forrige uke ut de siste ukepassene til årets festival, som arrangeres 8. til 12. august. Det begynner også å haste litt for enkelte dagsbillet­ter: Det er nå under 1.000 dagsbillet­ter igjen til fredagen, der Pixies, The Shins, Cashmere Cat, Young M.A, Daniel Kvammen, Angel Olsen og Hurray For The Riff Raff er blant artistene som er å høre.

Ifølge festivalen går onsdagsbil­lettene også bra. Det er på åpningsdag­en at Lana Del Rey drar i gang, og det er også da Migos entrer scenen. Trioen slapp akkurat andrealbum­et «Culture», samtidig som et av medlemmene, Quavo, fant tid til å gjeste Liam Payne fra One Direction sin solosingel­debut «Strip That Down».

Landsmenne­ne fra California i The Mystery Lights er plassert på lørdagen – sammen med sjangerkol­leger som The Hellacopte­rs, Car Seat Headrest, Morudes + Bushman’s Revenge og Shame, etter at omstridte PWR BTTM nå har «bestemt seg for å ikke turnere i august».

Samtidig vekker Øya oppmerksom­het i britiske The Independen­t , som erklærer Oslo-festivalen for å være blant de sju beste festivalen­e i Europa og har den øverst på sin liste.

«Litt av et kultursjok­k å ankomme Oslo om du er vant til å trampe rundt på et britisk jorde», skriver avisen, som også skryter av festivalen­s organiske mattilbud og miljøvennl­ighet på toppen av «en overflod av talent» fra hele musikkverd­enen.

 ?? FOTO: AP/NTB SCANPIX ?? Migos er klare for Øya. Sørstatsra­ptrioen består av Quavo, Takeoff og Offset.
FOTO: AP/NTB SCANPIX Migos er klare for Øya. Sørstatsra­ptrioen består av Quavo, Takeoff og Offset.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway