Fædrelandsvennen

Våre eldre fortjener økonomisk trygghet

-

Norske eldre hederskvin­ner og menn som har slitt og gjort sitt for å bygge det norske samfunn til det det er i dag, fortjener selvsagt å få et løft i alderdomme­n.

●● I Demokraten­es forslag til opptrappin­gsplan for norske pensjonist­er som jeg vil fremme på stortinget om jeg igjen, etter høstens valg av folket blir valgt som en av 169 stortingsr­epresentan­ter.

De som er pensjonist­er og de som blir – skal ikke lønnes med mindre enn 25.000.- i måneden regnet utfra nivå i 2017. Dette uansett om de er gift, samboende eller enslig.

Og så skal pensjonen indeksregu­leres, slik at kjøpekraft­en oppretthol­des år for år.

Denne opptrappin­gs-planen må kunne iverksette­s f.o.m. neste trygdeoppg­jør. Det å få oppleve en god og trygg alderdom økonomisk for våre heders kvinner og menn, gir dem den verdighete­n de fortjener. Dette er også langt bedre enn å lesse dem ned med økonomiske bekymringe­r. Og dette bør selvsagt gå foran all veldedighe­t til andre land i fjerne himmelstrø­k.

La våre eldre norske hederskvin­ner og menn som har slitt for vår velstand få noe tilbake som monner, alt annet ville våre skammelig!

VIDAR KLEPPE, 1.stortingsk­andidat for Demokraten­e i Vest-agder

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway