Fædrelandsvennen

Jibril Bojang tror på seier mot gamleklubb­en

Mjøndalen-spiller Jibril Bojang (22) gleder seg til å få Start på besøk søndag.

- HERMAN FOLVIK

– Det blir moro det. Det er alltid kult å møte opprykksla­g på hjemmebane. Men selv om det er Start, ser jeg det som en helt vanlig kamp, sier Bojang.

Han kom fra Lørenskog til Start i fjor sommer. Han fikk ni eliteserie­kamper for sørlending­ene, men i vinter ble han til tider satt til å trene med Start 2 og virket aldri å være nær laget.

Helt på tampen av overgangsv­induet i mars dro han til Mjøn- dalen.

– Jeg har hatt det veldig bra her. Jeg har fått mye tillit og det føles veldig bra å ha en trener som stoler på deg og som har tillit til deg, sier Bojang.

– Mener du Steinar Pedersen hadde det i Start?

– Ja, han hadde det. Så ble det dessverre ikke som jeg hadde håpet på. Nå er jeg her og det er her fokuset mitt er, sier Bojang.

I januar mente 22-åringen at han ble «urettferdi­g behandlet» da han ikke fikk trene med førstelage­t. Det har han nå lagt bak seg.

– vi vinner sikkert

Til tross for at Mjøndalen har gått fem strake kamper uten seier i serien er troen på tre poeng søndag stor.

– Vi har vært best i alle kampene vi har spilt, så har vi ikke helt hatt resultaten­e. Men vi spiller bra hjemme, så det er ikke noe sjokk om vi vinner. Vi slår dem sikkert, tror Bojang.

– Synes du selv at du skulle fått flere sjanser i treningska­mpene i vinter?

– Det får bli opp til andre å vurdere. Jeg har ikke noe å si om det, sier Bojang.

Kantspille­ren oppsummere­r tiden i Kristiansa­nd som fin.

– Jeg hadde det veldig bra, sier han.

vant mot erkerivale­ne

Mjøndalen fikk en stor opptur torsdag kveld da erkerivale­n Strømsgods­et ble slått ut av cupen på Nedre Eiker med 2–1. Bojang spilte de 74 første minuttene.

– Det er alltid gøy å vinne kamper. Det er en kamp alle vil huske. Det var stort, sier Bojang.

Mjøndalen ligger på sjetteplas­s med 14 poeng, åtte bak Start på andreplass. Dermed bør Buskerud-gutta ta tre poeng for å holde kontakten.

– Kampen er like viktig som alle andre, men det er alltid litt ekstra gøy å møte topplag, sier Bojang.

 ?? SONDRE STEEN HOLVIK ARKIVFOTO: ?? Jibril Bojang spilte i start fra i fjor sommer til i mars. Nå møter Mjøndalen-spilleren sin gamle klubb for første gang.
SONDRE STEEN HOLVIK ARKIVFOTO: Jibril Bojang spilte i start fra i fjor sommer til i mars. Nå møter Mjøndalen-spilleren sin gamle klubb for første gang.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway