Fædrelandsvennen

NYFØDT

-

Yvonne Charlotte og Christian Falander Mortensen, Kristiansa­nd. Torsdag 30. mars fikk vi en nydelig liten skatt. William og Jonathan er stolte og flinke storebrødr­e og vi er stolte og lyklige foreldre til tre flotte barn. Endelig er familien komplett!

Elisabeth Finnvik og Bjørnar Berg Larsen, Kristiansa­nd. 6. mai kom verdens nydeligste Mille til verden. Vi er stolte foreldre!

Angela og Stian Nygård, Søgne. Hurra! Vår nyeste stolthet, Colin Johannesse­n Nygård, ble født fredag 20 januar. Vi er i ekstase over tilværelse­n som familie på fire. Joel, mamma og pappa elsker deg!

Selma og Erlend Hareide, Risør. Viktoria Hareide ble født 16. mai på sykehuset i Arendal. Hun veide 3120 gram og var 50 cm. Vi er takknemlig­e og glade. Selma og Erlend Hareide.

Tonje Skomedal Ramse og Kristian Birkeland, Evje og Hornnes. Velkommen til verden, lille Tuva. Ei perfekt jente på 3930 g og 52 cm ble født 4. april. Kjartan og Tallak er stolte storebrødr­e, og vi er stolte foreldre.

Anniken og Øystein Kristianse­n, Birkeland. 19. mai kom endelig Elisabeth Andrea til verden. Tønnes Andreas er stolt og flink storebror. Vi er stolte og takknemlig­e foreldre.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway