Fædrelandsvennen

Nok er nok

-

Tusenvis av grunnløse asylsøkere som har fått asyl i Norge reiser til hjemlandet på ferie og for lengre opphold, noe som er i strid med vilkåret for å få asyl.

●● Når personer får asyl og beskyttels­e i Norge må det være et klart vilkår at du ikke reiser hjem til landet du fikk asyl fra. Må retten til asyl i Norge inndras.

Loven sier at hvis det kan dokumenter­es at du har brutt dette vilkåret risikerer du å miste oppholdsgr­unnlaget i Norge. Dette kalles tilbakekal­lelse av asyl.

Når vi hvert år ser at mange i ulike de innvandrer­miljø reiser hjem på ferie til de regimene som de flyktet fra, må norske myndighete­r «sette ned foten» og si stopp.

De kan de umulig være reelle asylsøkere som har kjempet mot totalitære regimer og risikerer å bli arrestert, torturert eller drept dersom de hadde bodd i sitt opprinneli­ge hjemland. Demokraten­e i Norge kaller dette for misbruk. Dette er utnyttelse av asylinstit­uttet som minsker troverdigh­eten til stortinget, regjeringe­n og norsk asylpoliti­kk.

Demokraten­e i Norge er for en streng asylpoliti­kk hvor kun folk med et reelt beskyttels­esbehov kan få midlertidi­g beskyttels­e i Norge.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway