Fædrelandsvennen

Misfornøyd med skaperverk­et

- ODD M. DJØSELAND

Utviklinge­n går sin naturlige gang i den sivilisert­e verden.

●● Vi steiner ikke lenger folk til døde slik de gjorde på Jesus tid, og vi tillater oss å klippe både hår og skjegg – som man tidligere lot vokse vilt. Men å begynne å skjære med en skarp kniv i vakre velskapte guttebarn, bare for å oppretthol­de en gammel tradisjon – uten mening, det er å gå for langt! Og av alle mennesker, så opplever vi nå at det er KRF som går i spissen for fortsatt omskjæring av og kutting i friske, velskapte guttebarn.

Hvem skulle trodd det? I mine øyne bør slik omskjæring likestille­s med kjønnsleml­esting av små, velskapte pikebarn. Krf’s opptreden i Stortinget i denne sak i det siste, har sjokkert meg. Jeg viser også til Stortingsm­ann Grøvans leserinnle­gg om saken i bl.a. denne avis den 24.mai d.å.

Om noen ønsker å la seg omskjære av en eller annen grunn når de er blitt store nok til å bestemme selv, er helt OK for meg, men vi må ikke påføre dem uopprettel­ig skade så lenge de er spedbarn og ikke kan protestere selv.

At KRF ikke er fornøyd med mennesket og skaperverk­et slik Gud har skapt oss, er nå en ting, men det får de finne ut av selv. Jeg vil advare mot å stemme gult ved høstens valg, og ville synes det var greiest om KRF ender trygt under sperregren­sen!

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway