Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

70 år

Alfhild Birkeland, Marnardal. Gratulerer med dagen din! Vi setter stor pris på deg og alt du gjør for oss! Gode klemmer fra Sola, Lyngdal og Kristiansa­nd.

4 år Ella Guse Hægeland,

Vennesla. Hipp hurra for skjønne og gøyale Ella fra Hægeland som alt har blitt 4 år. Vi er veldig glad i deg. Bestemor og bestefar på Hægeland og besta og bestefar på Heisel gratulerer.

18 år

Julianne Finsland, Vennesla. Hipp hurra for denne glade og flotte jenta. Måtte dagen feires som den hør og bør. Vi er alle så utrolig glad i deg. Masse klemmer fra hele familien.

4 år Vemund Berge Aasen,

Kristiansa­nd. Hipp, hipp hurra for vår skjønne hissigprop­p og solstråle, Vemund! Fire fingre, ikke bare tre lenger. Du vokser så fort! Vi er ubeskrivel­ig glade i deg! Klemmer og nuss fra Ole, pappa og mamma.

10 år

Eliane Løvland, Lillesand. Hipp hurra for verdens beste Eliane Løvland! Tenk at du alt er 10år. Gratulerer! Vi digger deg og er veldig glad i deg! Klem fra Emilie, mamma og pappa!

3 år Selma Ro Lohne,

Kristiansa­nd. Gratulerer så masse med 3-årsdagen, Selma! Du er morsom, snill og verdens skjønneste jente. Vi gleder oss til å feire deg! Klemmer fra Vegard, mamma og pappa.

10 år Ingrid Stray Buås,

Kristiansa­nd. Alle flagg til topps!!!! Gratulerer med 10-årsdagen, kjære Ingrid. Du er ei flott jente som vi er veldig glad i. Klemmer fra Astri, mamma og pappa. Olaf og resten av familien gratulerer også!

3 år Teodor AndersenSt­einsland,

Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen til familiens gledesspre­der og sjarmør som fyller 3 år, onsdag 7.juni. Vi er veldig glad i deg og vi gleder oss til å feire dagen din. Klemmer fra mamma og pappa.

8 år Kaja Haabesland,

Kristiansa­nd. Hipp Hurra for vår nydelige Kaja som blir 8 år 7. juni. Vi er kjempe glad i, og stolt av deg Kaja-skatten vår. Stor klem fra Aksel, Olai, mamma og pappa.

6 år Sebastian Stallemo,

Kristiansa­nd. Gratulerer masse med 6-årsdagen. Tenk at du snart er skolegutt. Sprudlende glad storebror. Masse klemmer fra mamma og pappa, Emma Tomine og Nikolai.

5 år Emil Rødland Andersson ,

Kristiansa­nd. Hipp hurra for Emil Rødland Andersson som fylte 5 år i går! Du er fyrverkeri­et i familien, med et strålende humør og vilje av stål. Vi er uendelig glad i deg! Klemmer fra mamma, pappa og Sander!

5 år Maria Jerkø Greibeslan­d,

Vennesla. Hipp hurra for Maria som fyller 5 år 7. juni. Endelig er dagen her som du har ventet så lenge på. Du er ei skikkelig gladjente med mange artige påfunn. Bursdagskl­emmer fra farmor, farfar og tante.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway