Fædrelandsvennen

Sigurdsen vil løse Starts spissfloke

- STEFFEN STENERSEN

Lasse Sigurdsen er skadefri pg skal jobbe med å komme i kampform.

– Det er deilig å være tilbake igjen. Endelig.

Lasse Sigurdsen kunne denne uka endelig trene for fullt igjen, etter å ha vært ute av spill etter skaden han pådro seg i åpningskam­pen mot Fredriksta­d i april.

Han føler seg litt stiv, men stort sett er plagene er borte. Snart kan Sigurdsen igjen være aktuell for en kamptropp. Men først gjelder det å få litt kamptrenin­g på Start 2.

20-åringen så kampen mot Mjøndalen som Start tapte, og har i etterkant vært med på analysene av hvorfor det gikk som det gikk. Der fant Sigurdsen situasjone­r han mener han kunne ha bi- dratt.

– Mot Mjøndalen truet laget lite i bakrom. Men det liker jeg å gjøre, sier Sigurdsen.

Også Dany N’guessan er på vei tilbake. Steinar Pedersen er glad for å få alternativ på topp.

– Det er kjempebra. De problemene vi har hatt, har vi håndtert på en bra måte, med tanke på at vi har scoret såpass mange mål likevel, sier Pedersen.

– Så skulle vi gjerne sett at Dennis hadde vært enda skarpere og satt noen av de sjansene han har hatt. Men man kan gjerne pirke på enkelspill­ere, men fakta er at vi har hatt ett rent spissalter­nativ i hele år, sier Pedersen.

Niels Vorthoren og Espen Børufsen er Starts toppscorer­e.

 ?? FOTO: STEFFEN STENERSEN ?? Lasse Sigurdsen kunne ikke annet enn å glise da han var tilbake for fullt på trening denne uka.
FOTO: STEFFEN STENERSEN Lasse Sigurdsen kunne ikke annet enn å glise da han var tilbake for fullt på trening denne uka.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway