Fædrelandsvennen

Leier inn Syvert Dale

- ODD-INGE RØNNING ULEBERG

Angst for dårlig billettsal­g avvises. Men nå leies Venneslas publikumsm­agnet Syvert Dale inn som konferansi­er for Hunsfest.

– Som vanlig sier jeg ikke noe om billetter solgt, men det kommer tusener på Hunsfest. Vi er i rute. Ingen fare. Derfor er det ekstra moro å komme opp med en lokalt helt, Syvert Dale, til å sy hele festen sammen, sier arrangør Jørgen Skauge i Hunsfest AS.

Skauge har vaket rundt og mast om et siste hemmelig trekkplast­er de siste dagene. Fædrelands­vennen ble såpass interesser­t at vi møtte opp til Frk. Larsen i Kristiansa­nd onsdag kveld.

Og der satt altså hele Venneslas Syvert Dale, en av bygdas vir- kelig populære sangfugler - en mann alle kjenner.

– Jeg fikk ideen for halvannen uke siden, og ringte Syvert med en gang. Han sa ja med en gang, sier Skauge.

– Jeg skal synge et par sanger. Hvilke blir hemmelig fram til konsertdag­en 17. juni. Og så skal jeg lede hele kvelden. Kjermpegøy, sier Syvert Dale.

Skauge sier Hunsfest nå er moden for endringer og justeringe­r, siden det er tredje året den arrangeres.

– Vi har jobbet med å få festen mer lokal. Derfor skal koret Gjenklang fra Øvrebø synge to sanger sammen med Greni, sier Skauge. Årets artister er Hellbillie­s, Greni, Ida Marie og de norske puddelrock­bandene Return og Stage Dolls.

 ?? FOTO: ODD-INGE RØNNING ULEBERG ?? Jørgen Skauge (t.v.) har leid inn Syvert Dale som trekkplast­er og konferansi­er under årets Hunsfest.
FOTO: ODD-INGE RØNNING ULEBERG Jørgen Skauge (t.v.) har leid inn Syvert Dale som trekkplast­er og konferansi­er under årets Hunsfest.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway