Fædrelandsvennen

Vi snakker egentlig ikke. Vi har kansk kje hatt én ordentlig samtale siden jeg kom.

-

Nigel Reo-coker hadde forventet å bli en nøkkelspil­ler for Start. Det har ikke gått som den tidligere Premier League-kapteinen hadde sett for seg.

– Det er frustreren­de, siden jeg mener jeg er klar. Jeg vet ikke hva jeg skal si lenger, sier Reo-coker til Fædrelands­vennen.

Lørdag tapte Start 0–1 mot Strømmen, det andre tapet på rad. Igjen uten engelskman­nen på banen. På de sju kampene sørlending­ene har spilt siden han ble signert, har Reo-coker bare fått seks minutter på banen (borte mot Florø i 7. serierunde, red.anm.).

– Jeg har vært profesjone­ll, jeg har prestert på trening, og jeg har hjulpet unggutta. Jeg har masse erfaring fra et høyt nivå, sier Reo- Coker.

– Anger du på at du kom? – Akkurat nå kan jeg ikke si at jeg er fornøyd, nei. Jeg ble fortalt at jeg ble hentet for å dele erfaringen min, og hjelpe laget på noen områder, men jeg har ikke fått muligheten, sier Reo-coker.

– Hva sier trener Steinar Pedersen til deg?

– Vi snakker egentlig ikke. Vi har kanskje hatt én ordentlig samtale siden jeg kom. Jeg har

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? Nigel Reo-coker (bak til høyre) har vært et fast inventar på benken siden han kom til Start. Ved siden av Reo-coker sitter Benjamin Boujar og Tapio Heikkilä. Foran fra venstre: Øyvind Dalseth (assistent), Erik Ruthford Pedersen (keepertren­er), Øyvind...
FOTO: NTB SCANPIX Nigel Reo-coker (bak til høyre) har vært et fast inventar på benken siden han kom til Start. Ved siden av Reo-coker sitter Benjamin Boujar og Tapio Heikkilä. Foran fra venstre: Øyvind Dalseth (assistent), Erik Ruthford Pedersen (keepertren­er), Øyvind...

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway