Fædrelandsvennen

Lagerbäck varsler mange endringer

- NTB

Norges landslagss­jef Lars Lagerbäck varsler mange endringer i startellev­eren til privatland­skampen mot hjemlandet Sverige i kveld.

Lagerbäck har hatt to dager etter 1-1-kampen mot Tsjekkia, og han har sendt hjem to spillere fra landslaget i Tore Reginiusse­n og Stefan Johansen. Den nye landslagss­jefen har vært ute etter å sette en stamme i det norske laget, men ser at det vil bli flere endringer til Sverige-kampen.

FINNE EN STAMME

– Jeg må finne den balansen så mye som mulig. Vi får se etter treningen og antall spillere og se hvordan de reagerer. Men det kjennes ut som vi vil gjøre relativt mange endringer etter halvannet døgn, sa Lagerbäck på pressekonf­eransen i går på Ullevaal stadion.

Sarpsborgs Anders Trondsen ble drillet på midtbanen på trening. Han er blant dem som kan vente seg spilletid.

VIKTIG TEST

– Han kommer sannsynlig­vis til å få spilletid, ja, varslet landslagss­jefen.

Ole Selnæs, som sonet karantene mot Tsjekkia, og som har én kamp igjen av sin utestengel­se for munnbruken mot dommerne etter Aserbajdsj­an-kampen, kan også få spilletid i privatland­skampen.

– Jeg puttet ham ikke på tribunen mot Tsjekkia fordi jeg hadde et valg. Han fikk ikke være noe annet sted. Jeg synes det var bra at han fikk kjenne oss. Så det var hele opplegget med å kalle ham inn. Han er en av dem som kan være en del av en stamme om han fortsetter å gjøre det bra for Saint-étienne, sa Lagerbäck.

– Denne kampen blir veldig viktig for å teste spillere for å få svar, slik at jeg kan bruke det når jeg til høsten skal se på stammen i laget, la han til.

 ?? FOTO: NTB SCANPIX ?? Landslagst­rener Lars Lagerbäck er på leting etter en stamme for landslaget og vil gøre mange endringer til kampen mot Sverige i kveld.
FOTO: NTB SCANPIX Landslagst­rener Lars Lagerbäck er på leting etter en stamme for landslaget og vil gøre mange endringer til kampen mot Sverige i kveld.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway