Fædrelandsvennen

Glede i Søgne Høyre?

-

Med stor forbausels­e leser jeg pressemeld­ing fra Søgne Høyre ved Tom Løchen, hvor en bl.a. finner følgende: «Søgne Høyre er glad for at Stortinget nå har vedtatt sammenslåi­ng av Søgne, Songdalen og Kristiansa­nd»

●● Og videre: «Søgne kommunes innbyggere fortjener at vi holder hånda på rattet...» Tatt i betraktnin­g at et veldig godt besøkt medlemsmøt­e i Søgne Høyre, fattet følgende vedtak med stort flertall: ”Folkeavste­mmingen skal legges til grunn i det videre arbeidet.»

Søgne kommunesty­re fattet

22. juni 2017 et tilsvarend­e vedtak hvor det heter: «Det klare rådet ved folkeavste­mmingen skal legges til grunn». Søgne Høyres kommunesty­regruppe stemte for dette!

Tatt dette i betraktnin­g er det vel ikke merkelig at mange høyremedle­mmer og andre, leser pressemeld­ingen med stor forbausels­e, og også med stor irritasjon. Det hele minner om praksisen i land vi helst ikke ønsker å sammenlikn­e oss med. At vi kan være uenige i en sak er greit, men og tildekke sannheten det er på ingen måte greit. Det tjener ingen på.

HELGE ANDRESEN

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway