Fædrelandsvennen

Tap også med ny trener

- TEKST: REIDAR LØFALDLI reidar.lofaldli@adresseavi­sen.no -

Serieleder Bodø/glimt snudde til seier da Mattias Andersson tapte i trenerdebu­ten for Arendal lørdag.

Serieleder Bodø/glimt lå under 0-1, men snudde til 3-1-seier mot Arendal i 1. divisjon i fotball lørdag.

– Jeg er fornøyd med det spillerne gjør på banen, men vi blir litt slitne de siste minuttene, sa Mattias Andersson til Eurosport Norge etter kampen. Svensken tok over for Knut Tørum tidligere den uka.

– Vi burde scoret på noen av de store muligheten­e vi hadde, men sånn er fotballen. Bodø/ Glimt er et bra lag, men det er litt bittert, sier svensken.

TOK LEDELSEN

Jakob Rasmussen ga vertene fra Arendal ledelsen etter 23 minutter. 29-åringen fikk muligheten fra straffemer­ket etter at Ylldren Ibrahimaj hadde gått i bakken i duell med Glimt-keeper Ricardo. Rasmussen var iskald og sendte gjestenes brasilians­ke keeper til feil side.

Arendal var nær å øke til 2-0 da et skudd fra Rasmus Lynge Christians­en gikk i stolpen, men kun minutter etter smalt det i den andre enden av banen.

– Det var utrolig viktig for oss å vinne. Når vi våget å ta med oss ballen fremover var vi ganske gode, sa Glimt-trener Aasmund Bjørkan til Eurosport etter at han nok en gang så sitt lag komme under 0-1.

– Det er positivt for oss at vi klarer å snu en kamp hvor vi lig- ger under, sa han.

TIENDE MÅL

Et hjørnespar­k fra Thomas Drage ble svingt inn og var på vei gjennom hele feltet da Vegard Leikvoll dukket opp på bakre stolpe og bredsidet inn utligninge­n etter 34 minutter. Bodø/ Glimt-spissen Kristian Fardahl Opseth fikk kort tid etter et flott innlegg som han satte inn via stolpen. Det var hans 10. scoring for sesongen.

Vertene hadde aldri nok å komme med etter pause, og etter 73 minutter var 3-1 et faktum da Martin Bjørnbak nærmest på Cristiano Ronaldo-vis satte inn et frispark via tverrligge­ren.

 ?? ARKIVFOTO: JACOB BUCHARD ?? Mattias Andersson fikk ingen drømmedebu­t som Arendaltre­ner.
ARKIVFOTO: JACOB BUCHARD Mattias Andersson fikk ingen drømmedebu­t som Arendaltre­ner.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway