Fædrelandsvennen

Trollbandt publikum

- KRISTIAN HOLE

Superstjer­nen Isac Elliot ble møtt av 12.000 unge fans da han entret scenen i Sørlandspa­rken lørdag kveld. Flere tenåringsj­enter måtte bæres vekk.

Lørdagens headliner på Pink Party, Isac Elliot, trekker fram den norske fanbasen som en av de viktigste.

– Det føles kjempebra å være tilbake! Jeg føler jeg har forandret meg mye som artist siden jeg var her i 2015. Men stemningen her er like bra, og jeg får déjà vu av å være tilbake her på Pink Party, sier Isac Elliot (16) til Fædrelands­vennen en time før han gikk på scenen.

Lørdag kveld headlinet superstjer­nen fra Finland årets Pink Party ved Sørlandsse­nteret, hvor rundt 12.000 tok turen. Tidligere er han kjent for hitlåter som «Beast», «She» og «What About Me», og blir ofte omtalt som det finske svaret på Justin Bieber.

SLIPPER NY MUSIKK

– Hva har du gjort som artist siden du var her for to år siden?

– Siden jeg var på Pink Party i 2015 har jeg ligget lavt når det kommer til å slippe musikk. Likevel har jeg vært mye i studio og jobbet på «den nye meg», altså en litt ny sound for å si det sånn. Jeg har blitt eldre og det vil reflektere­s i musikken jeg skal slippe framover.

– Justin Bieber gjorde akkurat det samme. Han valgte å ligge lavt en periode for å kun fokusere på musikken. Men i 2017 og 2018 kommer jeg faktisk til å slippe månedlige singler, legger Elliot til.

Og om en måned kan Elliotfans­en høre resultatet.

– Dette er første gangen jeg sier det til pressen, men om en måned slipper jeg en ny singel. Tittelen forblir en hemmelighe­t, sier Elliot og ler lurt.

DÉJÀ VU

– Har du noen spesielle minner fra forrige gang du spilte her ved Sørlandsse­nteret?

– Jeg og mine dansere snakket faktisk om det, fordi vi fikk alle déjà vu. Backstagen er helt lik og alt annet også. Det jeg husker er at Kristiansa­nd-fansen er super, og jeg har jo også spilt i byen tidligere med Vinterlyd. Det er alltid gøy å komme tilbake hit.

– Hvordan føles det å høre 12.000 hyle i bakgrunnen her, når navnet ditt blir nevnt?

– Haha, det er rett og slett litt crazy for å være ærlig. Den norske fansen er en av de beste fanbasene jeg har!

 ??  ??
 ?? FOTO: KRISTIAN HOLE ?? Isac Elliot i backstageo­mrådet bak scenen på Pink Party.
FOTO: KRISTIAN HOLE Isac Elliot i backstageo­mrådet bak scenen på Pink Party.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway