Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

60 år

Anette Huseth Eide, Kristiansa­nd. Hipp hipp hurra for det flotteste kvinnemenn­esket på denne jord! Du er den fineste jubilanten vi vet om! Vi digger deg himmelhøyt! Stor klem og jubel i fleng fra barn, barnebarn og svigerbarn.

6 år

Lorentz Emanuel Braathen, Kristiansa­nd. Gratulerer til vår beste Lorentz som blir 6- år mandag 3. juli! Vi er så glade i deg! Bursdagskl­emmer fra alle på Enrum 1, inkludert fisken.

40 år

Morgan Andreas Rønjum, Kristiansa­nd. Kjære Morgan! Så er dagen kommet til vår superselge­r som har store fritidspro­blemer: tredemølle, sykkel, Vipers og Sør Cup-dugnad og vannscoote­r. Gratulerer med dagen fra kollegaer i Certego Kr.sand.

3 år

Emma Emilie Olsen, Kristiansa­nd. Hipp, hipp hurra for solstrålen vår Emma Emilie som fyller 3 år! Denne dagen har du gledet deg til i lang tid nå, endelig er den her. Gratulerer så masse med dagen, jenta vår. Klem mamma, pappa og Thea.

10 år

Markus Andreassen Bringsvor, Kristiansa­nd. Kjære Markus! Snille, omsorgsful­le fotballgut­ten vår. Gratulerer så mye med 10-årsdagen din. Vet at du gleder deg til å feire dagen på Sandsøya hos farmor og farfar. Klemmer fra mamma, pappa og Elias.

3 år

Marius Rødland Kristensen, Kristiansa­nd. Hipp hurra for verdens beste Marius, som blir 3 år i dag! Du er en herlig, bestemt gutt og en snill og kul lillebror. Vi er veldig glad i deg! Klemmer fra mamma, pappa og Thomas.

9 år

Elida Repstad Nakken, Lillesand. Hipp hurra for Elida! Gratulerer så mye med 9 års dagen 3.juli! Du er verdens beste storesøste­r, snill og god med alle rundt deg. Vi er så glad i deg! Mange klemmer fra mamma, pappa, Adrian og Eivind.

8 år

Olivia Meltevik, Kristiansa­nd. Hipp hurra for Olivia som blir 8 år i dag! Du er omsorgsful­l, morsom og smart - vi digger deg! Dagen blir feiret i Kroatia med bading, is, bading og mer is! Bursdagskl­emmer fra Iver, mamma og pappa!

8 år

Emma Hjemlestad, Songdalen. Hipp hurra for jenta vår som fyller 8 år i dag. Gratulerer så mye med dagen din. Du er super og vi digger deg! Mange klemmer fra Hanne, Ole, mamma og pappa.

7 år

Sverrre Vormelid Kielland, Kristiansa­nd. Gratulerer med 7-årsdagen, kjære Sverre. Håper du koser deg på ferie i Danmark. Vi gleder oss til å feire deg. Mange klemmer fra bestemor og Tor Anders.

6 år

Lorentz Emanuel Braathen, Kristiansa­nd. Hipp hipp hurra for go`gutten vår Lorentz som blir 6 år den 3. juli! Vi gleder oss til å feire deg! Mange bursdagskl­emmer fra Lucia, Leonard, mamma, pappa, mormor og morfar.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway