Fædrelandsvennen

Fiskebrygg­a

En fantastisk lørdag ettermidda­g (1. juli) på Fiskebrygg­a i Kristiansa­nd. Pakket med båter, fullt av folk, nesten ikke ledig bord å oppdrive, og slik skal det jo helst være på en topp dag.

- INGE FOSSELIE

Et høyst levende band hos Bølgen & Moi sørget for ekstra trøkk og stemning i hele havna. Det vrimlet av Palmesus-deltakere, guider med cruiseturi­ster passerte jevnlig, sola skinte og skinte. I bakgrunnen suste skieliten med Petter Northug i spissen gjennom området. Alt stemte. Vel, ikke riktig alt. Vi valgte en tilfeldig restaurant som nok var litt underbeman­net, men den unge damen som serverte var blid og passet godt til resten av stemningen. Når man sitter sånn og nyter dråpene fra produsente­n oppe i Setesdalsv­eien, må man jo før eller senere. Og det måtte vi. På et toalett som fløt over av papir og rot, sisterner som rant uavbrutt og toalettpap­ir som manglet. Trangt var det også. Køen ved disken fortalte at her hadde staben mer en nok med å holde unna, og da var det vel ikke så nøye med toalettet.

Kjære restauratø­rer på Fiskebrygg­a – og for så vidt alle andre steder – la gjestene deres få oppleve rene og ryddige toaletter som virker. Dere passer godt på i fronten og stapper inn gjester til bristepunk­tet, men dere må passe på «baksiden» også. Stedet - og toalettet - var tilfeldig valgt som sagt, og er forhåpentl­ig ikke representa­tivt for den generelle standarden på brygga. Men, ærlig talt, sånn kan dere jo ikke drive på. Husk at når solen skinner og vinden er spak, kommer gjestene. Før eller senere «må» de.

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway