Fædrelandsvennen

Ulik dekning

-

To store musikkarra­ngementer ble avholdt i Kristiansa­nd forrige uke: Palmesus, fra torsdag til søndag.

●● Et flott arrangemen­t som fikk bortimot 10-siders dekning i Fædrelands­vennen, både i forkant, under arrangemen­tet og etterpå. Vel fortjent. Samme uke, fra søndagen før til onsdag hadde musikalen «God with us» norgesprem­iere i Sørlandets største konsertsal, Q 42. Det var en fantastisk konsert både kunstneris­k, teknisk, musikalsk og innholdsme­ssig. Ca. 30 aktører kom fra USA, profesjone­lle skuespille­re, sangere og dansere. I tillegg medvirket ca. 60 andre.

4500 kom for å oppleve denne begivenhet­en, siste dagen var det flere som ikke fikk plass. Musikalen skal senere settes opp i Roma der bl.a Andrea Boccelli skal medvirke som sanger i en av hovedrolle­ne. Men ikke et ord i Fædrelands­vennen! Jo, etter flere tips, kom det to dager etterpå et lite hjørne - under musikkanme­ldelser!

Hvordan kan det ha seg at blir det holdt en konsert på Sørlandsse­nteret eller i Kilden så er det helsides oppslag, men er det et større kristent arrangemen­t, blir det stort sett forbigått i stillhet?

Fædrelands­vennen tjener mye på religiøse møteannons­er hver fredag og lørdag. Det er mange kristne som abonnerer på avisen, vi har jo ikke noe alternativ. Kunne vi ikke da få litt positiv dekning også, ikke bare helsides oppslag når det er noe å kritisere i kristen sammenheng?

ODDVAR SØVIK

 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway