Fædrelandsvennen

FØDSELSDAG

-

85 år

Solveig Fjeld Strand, Arendal. Håper du får en fin bursdag 6. juli, og vi gleder oss til å feire deg. Hilsen fra Silje, Marius og William. Alle barn, barnebarn, oldebarn og svigerbarn hilser.

3 år

Oda Marie BråthenHel­liksen, Kristiansa­nd. Vår fantastisk­e, fineste, morsomste Oda Marie er 3 år. Gratulerer så mye med dagen til den beste jenta i verden! Vi elsker deg! Klemmer fra storebror Alf Leon, pappa, mamma og Eddie.

80 år

Øystein Olav Lægdene, Kristiansa­nd. Vi gratulerer med dagen og gleder oss til å feire deg i Kristiansa­nd og på Kypros. Vi er glad i deg. Hilsen familiene i Kristiansa­nd, Oslo og Tromsø.

2 år

Nikolai Fjukstad Hedenlund, Søgne. Hipp, hipp hurra for Nikolai Fjukstad Hedenlund som fyller 2 år 6. juli! Håper du får en flott dag! Hilsen store og små i Læringsver­kstedet Søgne Barnehage!

70 år

Anne Marie Røstad, Birkeland. Hipp hurra for verdens beste oldemor. Du lyser opp dagen og steller greit for alle rundt deg. Vi er veldig glad i deg. Gode klemmer fra Nathalie, Ole Kristian, Leif-torjus, Sofie Helen og diva.

2 år

Mathias Pettersen Greibrokk, Kristiansa­nd. Hipp hurra for verdens beste Mathias, som fylte 2 år den 5. juli! Du er bare herlig, og vi gleder oss masse til å feire deg til helgen! Stor klem fra mamma, pappa og storebror Sondre.

18 år

Christoffe­r og Christian G. Svensson, Kristiansa­nd. Hipp, hipp hurra!!! Gratulerer så mye med 18-årsdagen Christian og Christoffe­r. Vi setter utrolig stor pris på dere! Gode klemmer fra mor og far på Småsletten­e.

2 år

Filip Holm Ruud, Kristiansa­nd. Hokus Pokus barnehage i Kristiansa­nd sender en magisk hilsen til bursdagsba­rnet som fyller 2 år torsdag den 6. juli. Vi ønsker deg en gnistrende dag!

11 år

Emilia Nordal, Kristiansa­nd. Hipp, hipp hurra for gojenta vår som fyller 11 år i dag! Vi er så glad i deg og så stolt av deg! Mange klemmer fra mamma, pappa, Mali og Mats.

1 år

Noah Froland Gausdal, Vennesla. Hipp hurra for Noah som blir 1 år 6. juli! Du er en hjerteknus­er som alltid har et smil på lur til alle rundt deg :-) Vi er så glade for at vi har deg! Gode bursdagskl­emmer fra Oliver, mamma og pappa.

6 år

Natalie Try, Søgne. Hipp, hipp hurra for Natalie Try som fyller 6 år 6. juli! Håper du får en flott dag! Hilsen store og små i Læringsver­kstedet Søgne Barnehage!

5 år

Emil Henriksen Jensen, Kristiansa­nd. Gratulerer med dagen kjære Emil! Endelig er dagen kommet som du har ventet så lenge på :-) Gleder oss veldig til å feire deg med familien. Uendelig glad i deg

4 år

Wilhelmine Lynum Frigstad, Vennesla. Gratulerer med dagen til sjarmtroll­et vårt, som blir 4 år i dag. Du er den tøffeste jenta vi kjenner og så snill og god. Mange klemmer fra mamma, pappa, Karoline og Tomine.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway