Fædrelandsvennen

Vindbjart freder Steinar Skeie

- ÅGE HARALD DRANGSHOLT

Formann Egil Larsen sier det er helt uaktuelt å be Steinar Skeie tre til side som Vindbjart-trener.

– Det er bare så uaktuelt. Steinar er en del av Vindbjart, og selv om alle er her på tidsbegren­set tid, ville det vært veldig rart å be ham tre til side. Det er ingen løsning for oss, sier Egil Larsen, formann i Vindbjart Fotballklu­bb.

Uttalelsen kommer i kjølvannet av at Steinar Skeie så langt har ledet Vindbjart til sisteplass i 2. divisjon, og selv uttalte til Fædrelands­vennen mandag at han er villig til å trekke seg – hvis styret ønsker det.

– Noe av det viktigste er at jeg nå som trener ikke begynner å bli usikker. Det er den klassiske feilen å gjøre i motgang, og det sprer seg bare videre til spillerne. Jeg vakler ikke, men står fjellstøtt. Jeg har vært med i dette gamet utrolig lenge, og føler meg trygg på meg selv og mitt lag. Jeg er faktisk så trygg på meg selv at jeg kunne tredd til side fra trenerstol­en om klubben ønsket forandring. Det er fordi jeg elsker Vindbjart, uttalte han mandag.

Egil Larsen mener posisjonen til Skeie på ingen måte er svekket.

– Uttalelsen viser bare hvor lojal Steinar er, og hvor stort hjerte han har for klubben. Nå skal vi stå sammen og ikke peke på syndebukke­r, sier Larsen.

– Er du overrasker­t over tabellposi­sjonen?

– Nei. Hvis vi ser litt bak resul- tatene, som for eksempel at to av Starts beste spillere, Henrik Robstad og Daniel Aase, har en fortid i Vindbjart, så er det ikke så rart.

– Er det krise for Vindbjart hvis det blir nedrykk?

– Det ville vært veldig trist for Vindbjart, Vennesla og hele sørlandsfo­tballen, som trenger et lag i 2. divisjon. Men det er tett på tabellen, og få seirer som skal til før vi er på midten av tabellen. Vi har troen på at vi skal klare det, sier Larsen.

 ?? FOTO: NICOLAI GAUSTAD OLSEN ?? Vindbjart har ingen planer om å be Steinar Skeie fratre sin rolle som Vindbjart-trener.
FOTO: NICOLAI GAUSTAD OLSEN Vindbjart har ingen planer om å be Steinar Skeie fratre sin rolle som Vindbjart-trener.

Newspapers in Norwegian

Newspapers from Norway